Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
зошто би сакал да го брендираш телефонот? сите бараат небрендиран фирмвер, ти брендиранКе може некој да ми каже страна за симнување FIRMWARE и Апликации за Нокиа 6650 Т-Mobile верзијата.И некој совет за тоа како првите пунења на батеријата да ми бидат.
Однапред благодарам
зошто би сакал да го брендираш телефонот? сите бараат небрендиран фирмвер, ти брендиран
еве ти една од подобрите верзии ќе најдеш во темава: http://forum.gsmmkd.com/showthread.php?t=1415&highlight=6650
но ако сакаш да ти најдам стрикно за ти-мобајл, пиши која верзија ти е т.е. сега за сега имам само NHL-6, незнам дали има др верзии на оваа нокиа
Ja iam nokia 6131 i oga ke staam druga karticka,osven mojata mi bara nekoj kod a ja neam pojma koj e zs ja niso ne sum cepkala....probav so 12345 taka mi rekoa ama neska...
ако мислиш со нокиа мастер калкулатор, не поминува 6131 и бб5 платформа, само кракуван пи кеј + џаф и дку2/ца53, рид пием и рид алл кодс
300 денари, 2-3 минути работа - алфа мобилkolku pari cini dekodiranje na samsung e590!!!:salut:
600 денари, можам да ти дадам и туториал за сам да го средиш, кај мене на форум - ама и сам на ризикколку кошта да ми се смени firmware-от на P1 од Arabic Generic 1 во General World 1?
ако е софтвер, а во 90% од случаевите е - 300 денари, 20 минути работа, доколку е хардвер исто 300 денари, ама 2 дена работа.Едно прашање за Necrophilia, значи телефончето е Siemens A60 нејќе да се упали т.е. кога ќе стиснам на копчето за палење само ќе се упали екранот, ќе се угаси и толку. До што би можело тоа да биде и дали би можел да се оправи и се разбира колку би чинело тоа?