Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Moze li nekoj da pomogne da go "unlock" Sagem my500x..?
fala unapred :D
ти треба ова, чини околу 180евра:
sagdd_06_01_03_02_01_01.jpg

и јтаг
sag501x_adap_400.jpg

околу 12/13евра.
и акаунт, зема еден кредит... минимумот кредити што можеш да го купиш е:
97078886.png

тука изгледа како да чини 3.2 евра едно декодирање или 200 денари, но секогаш при трансакција банката зема 6% од цената, во овој случај иде преку клиент на кредити и 50 евра не се 50 кредити :) земат некое евро и они провизија. Како и да е... 500 денари дури е и премалку што земаме за декодирање на овој модел, треба да се отвара, да се поднесе ризик, да се леми ј-таг адаптер, да се вложуваат кредити и голема сума пари во опрема а сепак сеуште 90% од луѓето мислат дека декодирањето е внесуваш 5 бројки и и телефонот е декодиран а сервисерите возат бентли и астон мартин од декодирање и сервисирање.

Zdravo.Imam mobilen hp 514 iPAQ i mi trebaat setinzi za podesuvanje na internet preku T-Mobile...ve molam nekoj ako ima neka prati.Blagodaram

probav da flesiram SE W595 so far manager,ama ne znam koj script da go upotrebam. Proveriv software info i pisue r6a017, ama toa go nema u ponudenive

што ќе ти е скрипт за флешување?
ти треба мејн, фајл систем и костимизација.

знае некој дали се менува каросерија :) на Qtек 9100 и каде може да ја сменам?

Nokia 6650

Abe necrophilia iam 6650 nokia t mobile fold.Probav 4 ili 5 pati da go sim unlocknam so codovi od internet i celo vreme mi vika code error.sTrav mi e da probuvam use zaso vika moze da se blokne za sekad.Me interesira dali mozes ti da go unlocknes i dali imas takov kabel vo slucaj da se blokne celosno.Btw neznam kaj se naogas pisi mi info.moze da me addnes na msn martin_whitetiger@hotmail.com Inace tie mobiletari so gi unblocknuvaat aj kazi kaj se naogaat vo gradov(skopje) :E pozz

лол :) ти пратив приватна порака, иначе после третиот внесен код - телефонот е со блокиран каунтер и да го знаеш точниот - код повеќе неможеш да го декодираш, мора RPL да се искалкулира за да се одблокира каунтерот.

како и да е се се може со добра опрема:
mt-box-pro-100-bb5-unlock.gif

ako nekoj znae... update na softver na n-73 ?
ps : da mi opise postapno , da ne utnam nesto ???
:violent1:

ako nekoj znae... update na softver na n-73 ?
ps : da mi opise postapno , da ne utnam nesto ???
:violent1:

Која верзија ја имаш сега ? куцни *#0000# и види v. ***
Иначе многу во последно време умираат на апдејт

ти треба посебна опрема за таа функција, единствен Service Unlock Box што може да го декодира е Furious Gold Box ;) чини околу 550евра + 60евра годишна активација.
newFuriousGold.jpg

друга поевтина опција ти е да го однесеш на сервис.

od kade si? kaj mene e dekodiranjeto 400 denari..na PP poveke info ako ti treba..
pozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom