Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
не би било тешко и да ми кажеш од кој оператор е заклучен?

оти ворлдвај преку имеи сега за сега е:
Flippy zegt:
can unlock HP iPAQ 610c? via imei?
GSM Pro zegt:
no, not at the moment
Flippy zegt:
ok...

преку кабел неможе сега за сега ниту еден од моиве колеги, останува значи - декодирање со купување на логови од операторот.
Значи од која држава е земен и од кој оператор.

кој хапе ај пак?

не само што е поразлично од другите телефони, туку е и поразлично за секоја серија и веризија и пред се поразлично е од кој оператор е заклучен, зависи и цената...

ќе ти мрчат, нема логика само од себе да се скрши, нели?

едно другарче викаше и на негов другар му се имале сите бројки така искршено.

Луѓе, хелп. Денес земав Нокиа 1100 од Битпазар, ама немаше батерија и не го проверив. Сега кога го вклучив, гледам воопшто не покажува мрежа. Сега, дали треба да се декодира или пак не работи приемникот на мрежата (или како се вика тоа). Кога идам да бирам мрежа на manuаl ми вика No network found. Прилично ново изгледа телефончето, па затоа викам да не треба да се декодира???

Друже Себастиан... телефончето треба да ти помине до кај Некро... да ти го присреди,сигурно не е за декодирање :)

значи:
кодирање - ставање на код
декодирање - тргање на кодот, пробување...

нешто нејасно?

п.с.
ако е до филтрите за мрежа Z601, Z602 - 600 денари
ако е до:
006655387vq5.jpg

300 денари, ако не е некоја од овие две солуции или три (чистење, прелемување на ладни лемови итн...)

УЕМ - 20евра.

vaka sakam da prasam dali moze da se napravi apdejt za video fajlovi za mojata nokia5310 momentlno se so rezolucija 128x96 i 176x144

vaka sakam da prasam dali moze da se napravi apdejt za video fajlovi za mojata nokia5310 momentlno se so rezolucija 128x96 i 176x144

Ако мислиш да се направи да снима со поголема резолуција од оваа ... :nenene:

da snima i da cita ne mi e do snimanjeto tuku do citanjeto klipovi vo mp4 ne prikazuva na ekran pogolemi rezolucii od 176x144 a sakam da prikazuva od 320x240

Necrophilia dali moze da mi se vrati na motorolata K1 Da gledam koj me bara i casovnikot i da mozam da go kontroliram zvukot preku nadvoresnite tasteri. Zasto sega koga nekoj mi zvoni nadvoresniot ekran mi zatemnuva(ispraven e ekranot pokazuva sliki) i moram da go otvaram telefonot. Izlgeda imam izbrisano nesto vo telefonot preku edna programa pa toa e problemot. E sea dali toa moze DA SE SREDI I ako moze KOLKU KE KOSTA KAJ TEBE?? pisi pozzz

проба со мастер клир и мастер ресет?

se e probano se e testirano, izlgeda treba nov softver se javiv vo mobiko posto telefonot mi e seuste pod garancija mi vikaat treba da go vidime pa da ti kazime sto e. Pa prasuvam posto garancijata za ova definitivno nema da vazi ke mi baraat pari, dan mi pobaraat nekoja nerealna sum zatoa sakam da se konsultiram so tebe.

софтверските услуги под гаранција од страна на претставништвото би требало да се бесплатни, барем во повеќето држави што се консултирам со колеги дури и софтверски кога ќе им падне телефонот при сервисирање ако го однесеш во претставништвото го средуваат.

kazete koi se sifrite za podesuvanje na internet od nokia 6680

прашај кај овластениот оператор за тоа.

сестра ми има Сони ериксон Z530i кога ке уклуци камерата да слика, стиска на capture и телефонот си се вракја на менито, не слика, шо може да му биде??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom