- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.887
Па хардверски штознам се може да му, може флешот, може мокрен се можезначи ова ако не помине што би можело да биде?
реално не се исплати да се поправа, ако не помине батали го
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па хардверски штознам се може да му, може флешот, може мокрен се можезначи ова ако не помине што би можело да биде?
пак се рестартира ... апдејт нешто, како можам да напраам?Па хардверски штознам се може да му, може флешот, може мокрен се може
реално не се исплати да се поправа, ако не помине батали го
не се мачи џабе, не е до софтверотпак се рестартира ... апдејт нешто, како можам да напраам?
Колку чини декодирање на Samsung I9500 Galaxy S4, купен пред месец дена во USA од Verizon wireless
Тој не се декодира работи на поинаков систем не е ГСМ телефон

Сигурно е ова ?
бидејќи во 2 мобилари што прашав ми рекоа 800 и 1 200 денари, не ми спомнаа дека не се декодирал![]()
Имаш ППДа не знае некој колку чини декодирање за Alcatel M'Pop , и дали може со код. пошто не ми се оди до ск за декодирање...

На трансакциона ?Имаш ПП
Може со код ама парите како ќе ги добијам јас![]()
Verizon работи на CDMA мрежа а во европа се GSM.Мислам дека е така ама нека каже некој постручен од мене
Network
- Network: LTE, CDMA/1xEVDO Rev. A (800/1900 MHz)
- Global Network: EDGE/GSM (850/900/1800/1900), HSPA/UMTS(850/900/1900/2100)
не знам ... еве нешто од сајтот каде што е купен, впишани се и двете...ако значи тоа нешто.
http://www.verizonwireless.com/b2c/device/smartphone/samsung-galaxy-s4-16gb-brown
Според ова испаѓа дека подржува ГСМ мрежи.Кажи ми има слот за да ставиш сим картичка?