Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
значи ова ако не помине што би можело да биде?
Па хардверски штознам се може да му, може флешот, може мокрен се може
реално не се исплати да се поправа, ако не помине батали го

Па хардверски штознам се може да му, може флешот, може мокрен се може
реално не се исплати да се поправа, ако не помине батали го
пак се рестартира ... апдејт нешто, како можам да напраам?

Ајфонот на еден мој роднина се наоѓа на црна листа и неможи да се откодира. Чаре?

Иначе мислам дека Ајфонот му е донесен од Шведска и наводно се наоѓа на црната листа поради неплатени сметки.

Колку чини декодирање на Samsung I9500 Galaxy S4, купен пред месец дена во USA од Verizon wireless

Здраво, ме интересира дали на ХТЦ ОНЕ Х воопшто се поправа прегревањето на уредот или мора да се смени некој дел или па цел телефон?

Да не знае некој колку чини декодирање за Alcatel M'Pop , и дали може со код. пошто не ми се оди до ск за декодирање...

Тој не се декодира работи на поинаков систем не е ГСМ телефон

Сигурно е ова ?
бидејќи во 2 мобилари што прашав ми рекоа 800 и 1 200 денари, не ми спомнаа дека не се декодирал :unsure:

Сигурно е ова ?
бидејќи во 2 мобилари што прашав ми рекоа 800 и 1 200 денари, не ми спомнаа дека не се декодирал :unsure:

Verizon работи на CDMA мрежа а во европа се GSM.Мислам дека е така ама нека каже некој постручен од мене

Да не знае некој колку чини декодирање за Alcatel M'Pop , и дали може со код. пошто не ми се оди до ск за декодирање...
Имаш ПП
Може со код ама парите како ќе ги добијам јас :)

Verizon работи на CDMA мрежа а во европа се GSM.Мислам дека е така ама нека каже некој постручен од мене

не знам ... еве нешто од сајтот каде што е купен, впишани се и двете...ако значи тоа нешто.

Network

• Network: LTE, CDMA/1xEVDO Rev. A (800/1900 MHz)
  • Global Network: EDGE/GSM (850/900/1800/1900), HSPA/UMTS(850/900/1900/2100)

http://www.verizonwireless.com/b2c/device/smartphone/samsung-galaxy-s4-16gb-brown

Според ова испаѓа дека подржува ГСМ мрежи.Кажи ми има слот за да ставиш сим картичка?

Да да, на сим картичка работи моментално во USA.
ваљда не сум толкав баксуз да ми го пратат и да не може да го декодирам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom