Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво.. прво да прашам дали негде можат да декодираат Sony Ericsson Xperia Play(донесен е од Америка) и колку би чинело.. и некој ако знае да ми објасни како да форматирам детално Нокиа Н86 ?

Да прашам, на HTC Desire X може ли да се симне македонски фонт (кирилица), бидејќи нема? Ако може, како? :)

Има и работи 100% како и кај другите андроид телефони, прво од маркет ќе симнеш anysoft keebord, ќе ја инсталираш па после тоа ќе симнеш anysoft keebord macedonian и таму ти пишува како се активира, ама значи прво мораш да инсталираш чиста апликација па после тоа македонската

Да прашам, на HTC Desire X може ли да се симне македонски фонт (кирилица), бидејќи нема? Ако може, како? :)
Ова ти е најдобрата тастатура. Воедно и број еден апликација на PlayStore. Јас ќе си ја купам, а еве ти линк за да си ја симнеш. Има и македонска поддршка, памти зборови што си ги внел и учи. Пробај и ќе видиш за што зборам.

http://www.apkmania.co/2012/12/swiftkey-3-keyboard-v310377-apk.html

Како се движи цената за декодирање на HTC Wildfire, кодиран од One инаку ?

Знае некој кога ќе има апдејт во мкд за самсунг галакси с адванс ??

Епа вака, смартфончето мое Сони Ериксон Лајв вит Вокмен ми падна од 150 цм со екранот на плочки и стаклото од екранот испука скоро целосно. Тачот работи супер, екранот исто така, само стаклото е скршено. Дали може да се смени со оригинално Горила глес стакло или само копии има по мобилариве кај нас ?

Декодирање на iPhone 4 од Sunrise , колку кошта? Фала :)

сакам да прашам дали може некако да се декодира HTC One X дека има апдејтирано најнов софтвер и каде можам да го направам тоа?

ПОМОШ! Дали некој може да одкодира iPhone 4 на Sunrise оператор. Договорот истекува до Август. Дали може некој да го одкодира ? Нека пише ве молам

ПОМОШ! Дали некој може да одкодира iPhone 4 на Sunrise оператор. Договорот истекува до Август. Дали може некој да го одкодира ? Нека пише ве молам
Имаш по огласиве(пазар 3, реклама 5), јави се и прашај си најубаво. :)

Да прашам уште нешто. Значи на iPhone 4 , слабо ми пронаѓа интернет конекции, wi-fi то е многу слабо. Дали е до софтверот, затоа што е 5.0.1 или треба да менам внатрешно антената?

Да прашам уште нешто. Значи на iPhone 4 , слабо ми пронаѓа интернет конекции, wi-fi то е многу слабо. Дали е до софтверот, затоа што е 5.0.1 или треба да менам внатрешно антената?
има внатре едно штрафче и еден поклопец и на 99% од ајфон 4 што се отварани не е убаво ставено штрафчето или не е ставено соодветното штрафче,тоа штрафче е најдолго од сите и е посебно за поклопецот за ви фи...ако ти е отваран телефонот гарант е тоа проблем...ако не ти е отваран може да е до ви фи модулот,носи го на сервис и ќе ти дијагностицираат кај ти е прблемот.позз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom