Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

Член од
8 февруари 2012
Мислења
83
Поени од реакции
3
Здраво.. прво да прашам дали негде можат да декодираат Sony Ericsson Xperia Play(донесен е од Америка) и колку би чинело.. и некој ако знае да ми објасни како да форматирам детално Нокиа Н86 ?

Член од
13 септември 2010
Мислења
114
Поени од реакции
2
Да прашам, на HTC Desire X може ли да се симне македонски фонт (кирилица), бидејќи нема? Ако може, како? :)

Член од
4 јануари 2012
Мислења
39
Поени од реакции
24
Има и работи 100% како и кај другите андроид телефони, прво од маркет ќе симнеш anysoft keebord, ќе ја инсталираш па после тоа ќе симнеш anysoft keebord macedonian и таму ти пишува како се активира, ама значи прво мораш да инсталираш чиста апликација па после тоа македонската

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Да прашам, на HTC Desire X може ли да се симне македонски фонт (кирилица), бидејќи нема? Ако може, како? :)
Ова ти е најдобрата тастатура. Воедно и број еден апликација на PlayStore. Јас ќе си ја купам, а еве ти линк за да си ја симнеш. Има и македонска поддршка, памти зборови што си ги внел и учи. Пробај и ќе видиш за што зборам.

http://www.apkmania.co/2012/12/swiftkey-3-keyboard-v310377-apk.html

F

fantomX

Гостин
Како се движи цената за декодирање на HTC Wildfire, кодиран од One инаку ?

Член од
21 мај 2010
Мислења
70
Поени од реакции
29
Знае некој кога ќе има апдејт во мкд за самсунг галакси с адванс ??

Член од
21 септември 2012
Мислења
132
Поени од реакции
50
Епа вака, смартфончето мое Сони Ериксон Лајв вит Вокмен ми падна од 150 цм со екранот на плочки и стаклото од екранот испука скоро целосно. Тачот работи супер, екранот исто така, само стаклото е скршено. Дали може да се смени со оригинално Горила глес стакло или само копии има по мобилариве кај нас ?

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
Декодирање на iPhone 4 од Sunrise , колку кошта? Фала :)

Член од
16 септември 2009
Мислења
67
Поени од реакции
95
сакам да прашам дали може некако да се декодира HTC One X дека има апдејтирано најнов софтвер и каде можам да го направам тоа?

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
ПОМОШ! Дали некој може да одкодира iPhone 4 на Sunrise оператор. Договорот истекува до Август. Дали може некој да го одкодира ? Нека пише ве молам

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
ПОМОШ! Дали некој може да одкодира iPhone 4 на Sunrise оператор. Договорот истекува до Август. Дали може некој да го одкодира ? Нека пише ве молам
Имаш по огласиве(пазар 3, реклама 5), јави се и прашај си најубаво. :)

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
Да прашам уште нешто. Значи на iPhone 4 , слабо ми пронаѓа интернет конекции, wi-fi то е многу слабо. Дали е до софтверот, затоа што е 5.0.1 или треба да менам внатрешно антената?

Член од
25 јануари 2013
Мислења
202
Поени од реакции
94
Да прашам уште нешто. Значи на iPhone 4 , слабо ми пронаѓа интернет конекции, wi-fi то е многу слабо. Дали е до софтверот, затоа што е 5.0.1 или треба да менам внатрешно антената?
има внатре едно штрафче и еден поклопец и на 99% од ајфон 4 што се отварани не е убаво ставено штрафчето или не е ставено соодветното штрафче,тоа штрафче е најдолго од сите и е посебно за поклопецот за ви фи...ако ти е отваран телефонот гарант е тоа проблем...ако не ти е отваран може да е до ви фи модулот,носи го на сервис и ќе ти дијагностицираат кај ти е прблемот.позз

Kajgana Shop

На врв Bottom