Фиромјан..

• Креатор на темата Креатор на темата Луси
  • Време на започнување Време на започнување

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.927
Поени од реакции
20.725
Погледнете го СИВИ -во ауууу, колку само талентирана и јазикозборна личност, да ти е мерак да ја запослиш ко десна рака да ја имаш, и башка ептен многу добро го владеела фиромјан јазикот..:nesvest: :nesum:

http://blog.com.mk/node/221836

Ако може да ми го каже некој презимето на Билијана?

Според некој читател на блогот, наводно станува збор за оваа девојка.
Ти викам, ова е информација од блогот кај што е објавена сликата...

Жално.

Мислам дека е таа.Лелеле да е таа и да ја најдам некаден.Ќе има :buum:.И плус тоа одговара датата на раѓање.

Што да се очекува од девојка која ја бива само за келнерка...

Абе да е една само ќе се смирам.Али во муабети што ги слушам по Кавадарци некој очајни кавадарчанки оделе во Гејлада да се мажат со некој гејладци таму некој богаташи.И за што?За пари да одам јас во Гејлада.Да изигравам курва/жиголо?Ма јок да им ебам матер.Да му дознаам име ќе ги оцрнам овде на форумот.

Што да се очекува од девојка која ја бива само за келнерка...
Па ваљда не ја бива само за тоа???:toe:
Види колку јазици само зборува.Се гледа дека ја бива со уста.

Иначе сигурно аплицира за сезонска работа во Гејција,а глуми поголем католик од Папата.Ги иаме и вакви,шо да прајме...:toe:

По фаца најверојатно е од таа планета, хм. да

Го видов ова кога го објавија на он.нет.Жива срамота, јас би имал грижа на совест некогаш така сам да се оцрнам.Каков само народ има, газот свој ќе си го дадат за помочани 200 евра повеќе.

Не требало да се скрие името ... да се види убаво која е јуначката! :uvo:

И вие што сте, па сака да им се умилкува затоа Фиромјан :kesa:

У, маму ти!

Очекувајте, чим ваклва тема јака, во следните 24 часа да се зачлени на форумов, ако не е веќе и зачленета :icon_lol:

Хахахахах закон :):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom