Firefox 3 download day

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Локација
Струмица
Се запишав и јас....Ама знаете што најмногу ме почуди? Што пишува Republic of Macedonia a ne FYR Macedonia како на повеќето страници низ нетов.....ТОП!!!!

Некако слабо ни оди :)) нешто повеке од 1500

1300 сеа за сеа... сите соседни земји се пред нас, освен Црна Гора.
Неврмајнд, плеџнаф и јас за Republic of Macedonia

Абе луѓе нели е денес Download Day за Firefox 3? Јас никаде не гледам официјална верзија, само release candidate 3.

The official date for the launch of Firefox 3 is June 17, 2008. Join our community and this effort by pledging today.

Е кај е огнената лисица? :toe:

Апдејт: Официјално слегнувањето започнува во 19:00 по македонскo време

Абе луѓе нели е денес Download Day за Firefox 3? Јас никаде не гледам официјална верзија, само release candidate 3.

The official date for the launch of Firefox 3 is June 17, 2008. Join our community and this effort by pledging today.

Е кај е огнената лисица? :toe:

Апдејт: Официјално слегнувањето започнува во 19:00 по македонскo време

Bi trebalo da dobieme mail koga ke mozi da se downloadira ako se imate prijaveno za download za mozilla se nadevam sto e mozno poke luge ke go spustat i ke go iskorenime IE isto kako Microsoft sto mu napravi na Netscape

Тука сум и јас, плеџнат и пендинг фор даунлоад.

4.448 заедно со моите 3 мејла од кој еден за Либија, дека одвај најдов дека не ставиле како Republic of Macedonia.

Republic of Macedonia 2,254.
Јас сум еден од тие...

Ajде, ќе дочекаме и 4 саати, кај поминаа толку за 4 не е проблем:)
П.С. Плеџнато и од кај мене:)

Voa ne e samo da ja simnes tuku i za genisov rekord se raboti a kako da napravam toa da se prijavam koga ke bide gotovo da me izvestat ???

Kaspersky напиша:
Voa ne e samo da ja simnes tuku i za genisov rekord se raboti a kako da napravam toa da se prijavam koga ke bide gotovo da me izvestat ???
microsoft poarno ne go pravi Internet Explorer 8 :baeh::baeh::baeh::baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom