Firefox 3 download day

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Ќе ги има.. де бе луѓе, обичен апгрејд е ова, не бришете ништо :)

Ако си толку загрижен, зачувај ги сите bookmarks како фајл..

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Сега ја инсталирав, од вчера ја имав симнато.После неколку секунди со 3-ката можам да кажам само едно браво!Одлично е направена, кај мене ги отвора сите страни, воопшто нема проблеми.Прекрасно е сработена во сите аспекти, браво за Мозила Фондацијата.

Член од
13 мај 2008
Мислења
239
Поени од реакции
4
Luge da ne znae nekoj kako da go napravam kaj FF3 kaj adresata so ja pisuvas da mi bidat mali bukvite ne taka golemi alooooooooo !!!!!!!!

Chejo

Мрзата
Член од
9 февруари 2007
Мислења
320
Поени од реакции
1
Ауу браќава поставија рекорд значи...фино излезе. Заклучно со 10:35 часот има вкупно 5,220,398 симнувања, од кои 1,702 се од Македонија. Тоа ви е 0,032%. Ај нека ни е честито, учествувавме во поставување рекорд. Дајте пивото :cug:
П.С. Земете си сертификат за учество
Од кај да земам сертификат?

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Luge da ne znae nekoj kako da go napravam kaj FF3 kaj adresata so ja pisuvas da mi bidat mali bukvite ne taka golemi alooooooooo !!!!!!!!
Место да се дереш како 10-годишен копиљ, можеш да објасниш што точно ти е проблемот и да закачиш некоја слика.

Chejo напиша:
Од кај да земам сертификат?
Од тука.

Член од
13 мај 2008
Мислења
239
Поени од реакции
4
eve so e problemot sakam mali da mi bidat a kako kaj ff2 so ne e jasno I bes vregahje ke te molam

Blagodaram

Член од
20 јануари 2008
Мислења
387
Поени од реакции
27
Еве, по трет пат ставам линк до додатокот oldbar.
И мене ми притреба.

Благодарам.

Иначе мислам дека веќе не е потребно за дискусија на темава. Само билдање постови... :\ Ако сум во право модераторите нека ја заклучат темата.

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Еве сега само што го слегнав новиот Фире фох и задоволен сум од него сега за сега.. има и гледам мн повеќе додатоци..

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Фак, уште постои проблемот со заглавување на флеш видеа по 2 секунди.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
го симнав само колку да забележат таму дека сум го спуштил. :pos2:
порано користев мозила сега не, нз некако како досаден да ми е операта по мое мислење е накако подобра. башка вчера пуштија 9.5 верзија екстра е.

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
го симнав само колку да забележат таму дека сум го спуштил. :pos2:
порано користев мозила сега не, нз некако како досаден да ми е операта по мое мислење е накако подобра. башка вчера пуштија 9.5 верзија екстра е.
Истото и од мене...
Ин ласт тајмс повеке опера си користам....

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Луѓе го користам цел ден новиот фајрфокс и е бомба.Незнам за вас, ама мене не ми направи ни најмал проблем, све е како порано само што е побрзо и попаметно :)

Kajgana Shop

На врв Bottom