Firefox 3 download day

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ги има.. де бе луѓе, обичен апгрејд е ова, не бришете ништо :)

Ако си толку загрижен, зачувај ги сите bookmarks како фајл..

Сега ја инсталирав, од вчера ја имав симнато.После неколку секунди со 3-ката можам да кажам само едно браво!Одлично е направена, кај мене ги отвора сите страни, воопшто нема проблеми.Прекрасно е сработена во сите аспекти, браво за Мозила Фондацијата.

Luge da ne znae nekoj kako da go napravam kaj FF3 kaj adresata so ja pisuvas da mi bidat mali bukvite ne taka golemi alooooooooo !!!!!!!!

Ауу браќава поставија рекорд значи...фино излезе. Заклучно со 10:35 часот има вкупно 5,220,398 симнувања, од кои 1,702 се од Македонија. Тоа ви е 0,032%. Ај нека ни е честито, учествувавме во поставување рекорд. Дајте пивото :cug:
П.С. Земете си сертификат за учество

Од кај да земам сертификат?

Luge da ne znae nekoj kako da go napravam kaj FF3 kaj adresata so ja pisuvas da mi bidat mali bukvite ne taka golemi alooooooooo !!!!!!!!

Место да се дереш како 10-годишен копиљ, можеш да објасниш што точно ти е проблемот и да закачиш некоја слика.

Chejo напиша:
Од кај да земам сертификат?
Од тука.

11058878mv6.png
eve so e problemot sakam mali da mi bidat a kako kaj ff2 so ne e jasno I bes vregahje ke te molam

Blagodaram
my.php

Еве, по трет пат ставам линк до додатокот oldbar.

И мене ми притреба.

Благодарам.

Иначе мислам дека веќе не е потребно за дискусија на темава. Само билдање постови... :\ Ако сум во право модераторите нека ја заклучат темата.

Еве сега само што го слегнав новиот Фире фох и задоволен сум од него сега за сега.. има и гледам мн повеќе додатоци..

Фак, уште постои проблемот со заглавување на флеш видеа по 2 секунди.

го симнав само колку да забележат таму дека сум го спуштил. :pos2:
порано користев мозила сега не, нз некако како досаден да ми е операта по мое мислење е накако подобра. башка вчера пуштија 9.5 верзија екстра е.

го симнав само колку да забележат таму дека сум го спуштил. :pos2:
порано користев мозила сега не, нз некако како досаден да ми е операта по мое мислење е накако подобра. башка вчера пуштија 9.5 верзија екстра е.

Истото и од мене...
Ин ласт тајмс повеке опера си користам....

Луѓе го користам цел ден новиот фајрфокс и е бомба.Незнам за вас, ама мене не ми направи ни најмал проблем, све е како порано само што е побрзо и попаметно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom