Финале Лига на Шампиони: Барселона-Манчестер Јунајтед (27.05.2009,Рим)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке владее со фудбалска Европа ?

• Барселона

Гласови: 90 54,9%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 74 45,1%

• Вкупно гласачи
    164
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво за Барса!!! И Роналдо, срамота е да плачиш бе голем си мајкуму:tv:

samo edno ke kazam

BARCA CHAMPIONS!!!!

прекрасен натпревар.Баш ми се напрај чејфот што изгуби Манчестер(:)) Честито до сите навивачи на БАРСА

БАРСААААААААААААААААААААА!

со два збора

ГИ УБИВМЕ !!!!!!

тапа тапа манчестер

Сосема заслужено тепа Барса:vozbud: Ако се гледа реално на натпреварот Манчестер се изгуби не изигра ништо за разлика досега, а Барса стандардно со играта која освои се во Шпанија си играше и резултатот и дојде сам по себе:toe:

Barcelona campeon de Europa :vozbud::vozbud::vozbud:

О да, о да, о даааа :olee:

Сакам сега во Барселонаа :vozbud:

MES QUE UN CLUB

Очекував победа на БАРСА ... ЧЕСТИТКИ :smir:

ednostavno mancester bese zaguben na celo so ronaldo majmunot koj samo ja vrti glavata levo desno
toa e toa
samiponi

Ајде честито титула!
Прекрасна игра на Барселона.. за разлика од Манчестер кој изигра слабо мака ми е што не ја уплатив сингл:)
Роналдо цело време ме нервираше.. а и Сколс ептен педерски исклиза кога му дадоа жолт картон требаше одма црвен!

Сакам да им ја честитам победата на Барселона, браво, алал да им е, онаков фудбал треба да игра европскиот шампион. Не` победивте заслужено, ние игравме како муви без глави цело време, кога шутираше Роналдо, како да шутираше со две леви нозе. Изгубивме, примете честитки од поразениот, нема што друго да кажам, тешко на Реал со вас во Примера. Се надевам ќе имаме прилика пак да се сретнеме во некоја друга прилика. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom