FILTERIA Live @ B2 - 15.01.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Eci & Dare
  • Време на започнување Време на започнување
SUN PRODUCTION present:

Сабота 12 декември 2009
Старт 23:00 Часот

Клуб: SCREAM/F-PEOPLE (Стара железничка станица)

FILTERIA live - Suntrip Records Sweeden

Домашна подршка:

Еци и Даре
Бране - Sound Killah
Yushimitzy Project

Екстра звук
Ув Декор

Карти во предпродажба по цена од 300 денари
Скопје: Cafe Pablo или на телефон 075 889 067
Куманово: Кристијан 070 649 209
Гостивар: Бране 071 544757

Предпродажбата започнува од среда 02 декември и бројот на карти е ограничен на 500...

Флаер наскоро :smir:

Клуб: SCREAM/F-PEOPLE (Стара железничка станица)

Све топ океј риспекат за типов шо го носите, али кај го најдовте клубчево бе.... не ми праи некој мерак... боље МКЦ изнајмете го... :helou:

Местенцево е ОК. Барем беше пред 5 години. Најверојатно доаѓам :)

Леееееее па Скрим е премногу мал за артист ко Филтерија, нема да може да се дише внатре :jaj:

Pa zatoa i valjda im se ograniceni kartite....vo sekoj slucaj vredi da se cue filteria ke bide jako buuummmmmmmmmmmmmm

и организација....не сум бил на тоа место ама...речи им таму да пуштат вентилација ако има дека не ми се умира како во куманово што умирав...

све респект сто го носите ама мн. мало место за ваков фестивалски артист,едвај ке собере 200 луѓе, а лани имам идено во scream кога се организираа журки немаше некоја добра вентилација...

Уффф полошо место не сте можеле да најдете. Унутра ќе се умира. Бикоз оф дет, не ми е у план да идам.

Местото е ок... Знаеме дека не е најдобро но што да се прави периодов во скопје нема соодветно место за журки така да мораме да импровизираме. Да беше турбо фолк сите клубови ке прифатеа :pos2:.

Ке биде добро средено, ке има однесено добар звук и бројот на карти ке биде ограничен така да не се секирајте ке биде интересно :smir:

Кафе Пабло се наога кај педагошки факултет, позади веро 2.

и лајнап стаете коа ке можете..:)

edit:
сте требале пошарен флаер.. вака многу хајтек даркерски ми изглеа:) али нема везе:)

Еве нешто ново од мајспејсот на Filteria

Upcoming Shows [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]( view all )[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Dec 31 2009[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]8:00P[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Sonic Gateway 2010[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Almeirim, Herdade Calha do Grou (Portugal)[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Jan 7 2010[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]8:00P[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Samadhi Party, Cosmos Dance Group[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Moscow (Russia)[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Jan 16 2010[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]8:00P[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Sun Production Party[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Skopje[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Jul 16 2010[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]8:00P[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Cosmos Dance Festival[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Near Moscow (Russia)[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Jul 17 2010[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]8:00P[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Antaris-Project[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Stölln (Germany)[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

Na baranje na publikatai rekaciite deka lokacijata e nesoodvetna i premala za vakva zurka resifme zurkata za filteria da ja premestime za 16 januari 2010 godina vikendot posle stara nova godina, za site informacii ke bidete dopolnitelno izvesteni...:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom