- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.691
- Поени од реакции
- 39.100
Да де, па тоа е и целта на филмот: ако веруваш во нешто - тогаш мора да е точно!Добро, Жижек вика и да не е точно, е точно.
Ми е гајле, точно е.
ццццццццц![]()
![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да де, па тоа е и целта на филмот: ако веруваш во нешто - тогаш мора да е точно!Добро, Жижек вика и да не е точно, е точно.
Ми е гајле, точно е.
ццццццццц![]()
![]()
![]()
Го гледав пред некоја година, ама и јас мислев дека реалноста ја дава,хехе.Словенија
Houston, We Have a Problem! (2016)
![]()
Маршалот е ова.
Словенечки документарец за вселенската програма која Југославија им ја продала на Америка. А уствари им продала глупости. Мастерклас на Тито против глупите амери.
Се протнува една теорија на заговор за убиството на Кенеди, откако 2 недели претходно некој рандомец го нападнал Тито кога овој бил во Њу Јорк во обид да ја опраи работата со вселенската програма која очигледно не функционирала.
Дрзок мадафакер Маршалот, му пушел пури у фаца на Никсон у сред Белата куќа каде наводно никој никогаш не запалил цигарчиња. Се курчел Никсон бајаги, дури и ја бомбардирал југословенската амбасада во Вашингтон. И Тито за да ги ублажи односите, пошто парите што ги земал од Америка ги потрошил на јакнење на југословенската економија, одлучил да им праќа коли на американците. Југо.
Ако се чудите како дошло југото у една сцена што ја има у Die Hard 2.
Ги подбуцнале останатите земји од сојузот и толку му треба на балканчето за да си го поебе своето.
Интересен документарец у секој случај. Оценки не ставам ама Злате ако водиш некоја евиденција, пиши му 8ца.
едит: Кур мој што сте стапнале на Месечината, неспособњаци едни. Нека се свети името Кјубриково.![]()
Има нештоГо гледав пред некоја година, ама и јас мислев дека реалноста ја дава,хехе.
Ама па југовци имаше по Америка, како се најдоа таму?
Босна и Шкотска ги немаше.Ова е претпоследната наша дестинација. Патувањето го заокружуваме следната недела.