Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
The Disaster Artist ....

Штета што Џејмс Франко најверојатно си ја заврши кариерата поради шпекулациите што му излегоа, инаку во друго околности, сигурно би лапал оскар (ова мислење доаѓа од не-баш-фан-на-франко) браво еј, искина од глумење, одамна не сум гледал вака добар лик, секоја чест :cuc::cuc:

Ретко давам препораки тука, ама за El Cuerpo морам. После Контратиемпо го изгледав и другиот филм на режисеров и браво! 2/2 има, предобри му се. После Оскариве обавезно да најдете време да ги ѕирнете, одамна не се дискутирало за вака добри мистерии.

Screenshot_8.png

На светов само Ким Џонг Ун во Северна Кореа има поголем апровал рејтинг од филмов.

Морав да ги паузирам Билбордите за да го acknowledge-нам фактот дека мајка му на Мек од Сани е у филмов и го глуми апсолутно истиот лик :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

As you were...

Морав да ги паузирам Билбордите за да го acknowledge-нам фактот дека мајка му на Мек од Сани е у филмов и го глуми апсолутно истиот лик :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

As you were...

pa koga ja vidov majka mu na Mac od Sunny in Philadelphia so cigarot... mi zasviri vovednata spica od serijata koja ima efekt ko taa na Benny Hill i se otkazav od sekoja nadez deka filmot ke se vrati.

:D

Inace niso posebno ni Call Me By Your Name. Godinava se reseni da me razocaraat so filmovive.

Sigurno se zberale ovie od akademijata i sto si rekle? @Anon

:D

Inace niso posebno ni Call Me By Your Name. Godinava se reseni da me razocaraat so filmovive.

Sigurno se zberale ovie od akademijata i sto si rekle? @Anon
Од сите шо ги следам на твитер добив заклучок дека само на женски им се бендиса филмот :rolleyes: добро е воте го помина тестот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom