Затоа што сите нови филмови за кои нема добро снимка ги даваат во твојот Cineplexx.Јбг, заборавам дека не сите гледаат филмови во кино![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа што сите нови филмови за кои нема добро снимка ги даваат во твојот Cineplexx.Јбг, заборавам дека не сите гледаат филмови во кино![]()
Па и не само Синеплекс туку и во Милениум.Затоа што сите нови филмови за кои нема добро снимка ги даваат во твојот Cineplexx.
Ете донев како ВП ми подговори
Видете листава е онака..мислам..ја сум ја отворил темава на кој му е гајле за мене и мојата тема
Можете да пишете што сакате, ама во темата се мисли филмови кои што својата премиера ја имале во 2014 чисто да се види најдоброто од 2014 како година.
Е сега пошто веќе помина 2014та а ја во 5 за 12 ја отворив темата слободно може да ги имате и Whiplash и тие такви филмови што сега излегоа на торенти.![]()
има 2 web-dl верзииWhiplash го тргнале од kickass или така ми се чини?
Не знам зошто не слушате, 20 луѓе рекоа дека е срање вие: „чек да видам...“Don Jon која катастрофа еј.
Знаев дека бил лош, али не очекував катастрофа филм. Џабе потрошено време.
Приказна 0.
Џулиан Мур wtf ?