Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
А шо му фалеше на Last Survivor? Мислам освен очигледната Јенки пропаганда шо ја имаше од повече, другото ми беше океј...

А шо му фалеше на Last Survivor? Мислам освен очигледната Јенки пропаганда шо ја имаше од повече, другото ми беше океј...
Valjda za Lone Survivor prajs muabet :D. Inace potpolno se soglasuvam,aku ja trgnis propagandata imas odlicna i tenzicna akcija .

Во моментов на Телма го имате еден од попреценетите филмови- Saving Private Ryan
lolgif2.gif

Lone Survivor
Ко прво и основно : Филмот е тешко спонзориран од армијата се со цел да се привлечат мутавите американски инбриди во војска.
Второ : Опасно добра акција, пукање али сакаш, режијата сварно добра, Волберк и компанија одлични.
7/10

Funny story го гледам Хобитот и сеа се појави Орландо, самовилата изгледа многу постаро од Фродо, oh the irony.
До кога ли ќе изгледа на 18годишник Елајџа?

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Јас прв пат у живот го гледам и сакав да пишам колку бил добар, али се фатив сеа за black hawk down.
Зашто бе @dragonsky не ти чини рајан? Баш е добар. Да беше на пример за војната во виетнам или ирак авганистан, тогаш ќе беше најголемото срање, поголемо дури и од last survivor (со волберг), но овој е за 2СвВојна и баш затоа е добар.
Little confession солзи леев кога го скинаа рибици

http://www.imdb.com/title/tt0386064/?ref_=nv_sr_6

ќе лееш повеке солзи

Ај препорачајте некои филмче со шпионажа :)

Зш лол изгледа на добро филмче

заедно со ровер ќе бидат полн погодок од ваков тип

Нешто ново за Скопје Филм Фестивал четиринаесетка има ? :)

Да не знаете случајно од колку саат се мтв наградите, на два ума сум дали да ги гледам или не.

Спајдермен, meh.
Веќе видено, малце изменета приказната али океј +1 за Ема Стоун, единствена светла точка во цел филм.

А што беше финтата со Ајрон Мен 3 ? Катастрофа...
И во двава филмови немаше лоши ликови т.е. немаше изграден villain, ни карактер ни ништо.
Двајцата со недостатоци имаат желба да станат перфектни, едниот сакаше сите луѓе да ги направи гуштери, а кај ајрон мен појма немам што се дешаваше.

Искина. Се надевам на трет дел и негово будење. :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom