Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.088
- Поени од реакции
- 62.214
Не ми се веруваше дека има и други што не го гледале Dawn, покрај wot и Psyside (вечито последни
)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене и двата филма не ми беа нешто посебно, ама ова изгледа ветувачки. Иако Адам Сендлер е у него, реткост.Баш го чекам трејлерот да видам за што филмче станува збор, според содржината и плакатот интересно ми изгледа, а и Џејсон Рејтман ако не со успехот Up in the Air со Џуно на сите ни е добро познат. Плакатот ми изгледа многу добро! Men, Women, Children
![]()
Non-Stop.2014.720p.BluRay.X264.AMIABLEИма добaр торент за Non Stop?
Солидно. Типичен трилер со европски шмек. Дури во првиот кадар од credits видов дека всушност главен глумец е Виго МортенсенПоследно што гледав од 2014 movies ми е The two faces of january. Одличен трилер, со добра приказна, одлично обработен и одлична глума од актерите. Само слаб рејтинг има на ИМДб, но мене тоа ништо не ми значи. Препорака за сите кои обожаваат трилери.
Не најдов убава снимка ,ако имаш ,пушти линк ппПоследно што гледав од 2014 movies ми е The two faces of january. Одличен трилер, со добра приказна, одлично обработен и одлична глума од актерите. Само слаб рејтинг има на ИМДб, но мене тоа ништо не ми значи. Препорака за сите кои обожаваат трилери.
@wot @MyloXyloto![]()
Дали е драма или комедија филмот. Сега видов дека е со Роберт Дауни па ми текна дека јас сум во исчекување на The Judge.Chef.2014.1080p.BluRay.x264-SPARKS