Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Znam go ovoj, oti samo toj e.. ne fakja. :/
Ova gomce mi e simnato a i zborat so akcent nebiva samo so slusanje Child.Of.God.2013.LIMITED.1080p.BluRay.x264-GECKOS

Izleze i ok rip za Million Ways to Die in the West

Ovoj Rover ponazad postiran ic ne e gledabilen.
Аман бе 5.8 рејтинг, шо филм е ?

За Барселона сме ние :icon_lol:

Aj oti slusas dobra muzika, kje ti prostam :D ince i ja gi nekam united ama filmot e klasa dokumentarce

Patem, go simnav Oceans, na wot od documentarcite vecer ke o gleam, ako ne stanam utre sabajle on e kriv :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
ауу инт филмче на повидок, од режисерот на The Hours, Billy Elliot, The Reader доаѓа филмче сместено во Бразил за тројца пријатели кои ќе најдат нешто вредно во ѓубрето што ќе им го загрози животот.. башка и Руни Мара :love:

ауу инт филмче на повидок, од режисерот на The Hours, Billy Elliot, The Reader доаѓа филмче сместено во Бразил за тројца пријатели кои ќе најдат нешто вредно во ѓубрето што ќе им го загрози животот.. башка и Руни Мара :love:

Trash е англискиот назив, сега го додадов во листа на Imdb. Изгледа колоритно и динамично, музиката исто ми се допадна од трејлерот.

Еј колку е лоша True Blood, неам сила да ја изгледам прва сезона.
#НЕПРИСВЕСТ 8.1 рејтинг ќе ми изгорат очиве

Иди глеј филмови на Тарковски, поинтересни се :icon_lol:

Го глеав Rise of the Planet of the Apes. Кул филмче. Мајмунска работа. Да не беа ио и хурин немаше да го глеам. Фала дечки.

А и да, како после се', човек да не го мрази Малфој?

Го глеав Rise of the Planet of the Apes. Кул филмче. Мајмунска работа. Да не беа ио и хурин немаше да го глеам. Фала дечки.

А и да, како после се', човек да не го мрази Малфој?
Rise или Dawn?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom