Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има финта и дупка во подфорумот...Цитирај ја рецензијата на оваа тема и вади му ги очите слободно.Коа ќе помислам и добро е што е воведено правило да не се коментира на рецензиите за последен гледан филм.Има некои рецензии што ти доаѓа окото да си го извадиш.
Goodfellas преценет филм?Goodfellas (1990)
Нема да пишувам многу бидејќи воопшто не сум воодушевен од филмот и го сметам за еден од најпреценитети филмови според рејтинг на IMDB. Не сум сигурен како издржав 2 часа и 20 минути да го догледам, веројатно да не имаше толку висока оцена немаше ни да го погледнам. Од мене добива 6/10
Да кажеш причина?Мене Goodfellas не ми остави добар впечаток,на пола филм го изгасив...
Според мене најдобар крими филм,со најдобра приказна
Според мене нема прашање дали е подобар Кум мислам дека не се во иста лига.Го исхејта најдобриот гангстерски филм на сите времиња, ок според многумина Кум е подобар
The 1980 horror classic ‘The Shining’ will soon see a prequel titled ‘The Overlook Hotel,’ written by ‘Walking Dead’ season 3 showrunner Glen Mazzara.
А да си пишеш на Гугл ќе ти извади листа за цел век да гледаш филмови, нели ти е попаметно?nova tura Thriller/Mystery filmcinja ? ne baram mn okolu 10tina-15 ke zavrset rab, po moznost poteski da se i po nekoj twist/mindfuck