Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
некоја информација за кога ќе излезе black swan на dvd/blu ray?

buried-movie.jpg

Филм кој докажува дека тензија може да се направи без специјални ефекти, без многу ликови присутни во филмот, без промена на локација. Самата идеја е застршувачка и низ цел филм верувам дека и гледачот ја доживува.

А како се вика филмот? :)

Едит> Сега ми ја отвори сликата и видов, претходно даваше некоја друга слика.

Па... си знаев дека филм со таква тематика не може којзнае колку да ме фасцинира... како и да е солидно филмче.. увек успева да ме наежи арофонски и покрај тоа што не ми се којзнае што неговите филмови. И да, морам да го критикувам за безобразните сцени.. без везе!

Па... си знаев дека филм со таква тематика не може којзнае колку да ме фасцинира... како и да е солидно филмче.. увек успева да ме наежи арофонски и покрај тоа што не ми се којзнае што неговите филмови. И да, морам да го критикувам за безобразните сцени.. без везе!
Ај сеа, ај сеа, нели беше ти тој шо ги постираше сцените во спојлери и пиша дека биле цитирам:
за првата само опасноооо
за втората Многу поопасноооо
:D

Да... ама... заеби не знам како да ти објаснам :D

Иначе забораив да напоменам, моментот беше кога
нина го заведе него :)

Енивеј, интервју со Дарен Ароновски, зборува за Black Swan и The Wrestler и после 30тата минута се дискутира крајот на првиот, така да тие шо не сте го гледале да не сте се дрзнале да кликнете, спојлер алерт.
клик.

Се извинувам што не го направив ова преку рецензија, ама рецензиите никогаш не биле мој стил. Сепак морам да спомнам дека The Social Network е ремек дело! кој не го гледал многу пропуштил :)

The Tourist
watch-the-tourist-online.jpg

Трагично. Многу го чекав филмов, очекував нешто стварно добро да биде мислев дека со Џоли и со Деп ќе биде нешто фантастично, па плус со оглед на номинациите за Глобусот.
Ама разочара и тоа многу. Имале некоја добра смисла за филмов, веќе видено ама сепак добро, но според мене многу лошо го обработиле. На моменти одвај го гледав колку да го прекинам на половина.

3/10 само поради изборот на актерската екипа

Го немам гледано филмов ама како што читав, уствари е америчка преработка на http://www.imdb.com/title/tt0411118/ - Anthony Zimmer што и не е така лош филм. Ама обично американците кога прават римејк на веропски филмови заебуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom