Darling
High Value
еј и Tangled не го заборавајте!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам ама премногу долго ќе го чекаш и ќе те зезне некој спојлер на форумов.некоја информација за кога ќе излезе black swan на dvd/blu ray?
Мхм.. не можам да чекам, го палам сеаНе знам ама премногу долго ќе го чекаш и ќе те зезне некој спојлер на форумов.
некоја информација за кога ќе излезе black swan на dvd/blu ray?
![]()
Филм кој докажува дека тензија може да се направи без специјални ефекти, без многу ликови присутни во филмот, без промена на локација. Самата идеја е застршувачка и низ цел филм верувам дека и гледачот ја доживува.
Ај сеа, ај сеа, нели беше ти тој шо ги постираше сцените во спојлери и пиша дека биле цитирам:Па... си знаев дека филм со таква тематика не може којзнае колку да ме фасцинира... како и да е солидно филмче.. увек успева да ме наежи арофонски и покрај тоа што не ми се којзнае што неговите филмови. И да, морам да го критикувам за безобразните сцени.. без везе!
The Tourist
![]()
Трагично. Многу го чекав филмов, очекував нешто стварно добро да биде мислев дека со Џоли и со Деп ќе биде нешто фантастично, па плус со оглед на номинациите за Глобусот.
Ама разочара и тоа многу. Имале некоја добра смисла за филмов, веќе видено ама сепак добро, но според мене многу лошо го обработиле. На моменти одвај го гледав колку да го прекинам на половина.
3/10 само поради изборот на актерската екипа