Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Мирно лето, пред тоа.Оргинал македонски хумор е Викенд на Мртовци

Oд филмови, повисоко оценети комедии во последните години ми се:Предлог за добра понова комедија? Може и анимирана.
Mickey 17 го гледав.Oд филмови, повисоко оценети комедии во последните години ми се:
Yudo: The Way of the Bath (2022) - comedy, drama
Mickey 17 (2025) - comedy, adventure, scifi
The Unbearable Weight of Massive Talent (2022) - comedy, crime, action
Го планирав околу Бадник, го видов и веќе ја знам премисата нажалост, но ништо критично.Гледајте Eternity. Не читајте за што е филмот претходно. Го пуштив заради Елизабет Олсен и ептен пријатно ме изненади.
@Zlatikevichius не е комедија, но има комични моменти.
The Kid Detective со Адам Броди, многу добро филмче, има добра приказна и така суптилен хумор. Малце е меланхоличен, ама добра вожња има. Ме потсети на In Bruges во смислата на хумор и атмосферата, иако приказната нема никаква сличност.Предлог за добра понова комедија? Може и анимирана.
Me потсети на Why Don’t You Play in Hell?Гледај го јапонскиот One Cut of The Dead, многу луд и уникатен филм, хорор комедија. Сигурен сум дека ќе ти биде забавен.
Го немам гледано овој филм, ама гледам дека режисер бил Sion Sono од Suiside Club и Love Exposure, па ќе го имам предвид и овој филм.Me потсети на Why Don’t You Play in Hell?
Ако не ти е гледан, ѕирни го, откачен филм!
Гледам само дезертерот гранде го гледал и му дал 3.5/5
, четири саати е филмот, ама стварно вреди да се гледа. Кој не гледал еве предлог, посебно ако бара филмови со уникатно сценарио, ретко се гледа вакво нешто.