Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.170
Поени од реакции
10.138
Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Lost River-Разочарување

Компилација од многу режисери претворени во идеја на гослинг
Филмов е збрка на нејасноти сакаме да глумиме големци а тек ни е првенче неможе не ти давам
Порасни имаш тек 30 години .....
режисери-Малик,Линч,дерек кианфрансе
филмови-The Place Beyond the Pines,tree of life,Drive....

За почеток не имитирај како тоа што го направи нигерот у тхе доубле
потоа направи го помалку безмислен ако мислиш да налупаш купишта глупи кадри и елементи тоа не те прави мадафака ....

се сложувам со Крис

5-10

B

Blade Torch

Гостин
^ фина програма , штета што ми се гледани Tourist и Wild Tales , вредат да се гледат во кино .

Ја ќе одам вЧетврток - 22.00h Over Your Dead Body . Азиски хорор во кино? Мора да се доживее :cool:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Warrior го гледав пред некој ден, многу добар филм.

G

grande-juve

Гостин
Медена Ноќ од затворен тип ќе било, нема карти во Милениум..

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Jared zimo

МОМЕНТЛАНО ДА џаред е исправен пред од НАЈГОЛЕМИТЕ животни предизвици

да го одигра џокерот како ќе го строри тоа останува да видиме

Доколку го одигра успешно тоа ќе значи ставање печат на неговата кариера и бутање на врвот

Во многу прилики бил докажан како успешен актер ме јаде живо ова заедно со бетмен вс супермен

интересна работа е што и suicide squad и batman vs superman се водени од не така успешни режисери па тоа ќе биде дополнителен предизивик .....

и типкајте на тастатурата пошто мрзам коа ја глеаам темава празна

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
ЛУЃЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

УТРЕ У МКЦ ДОАЃА ПЕТЕР СУНДЕ

Младински образовен форум и Радио МОФ го најавуваат четвртото издание на конференцијата за друштвен активизам ENGAGE.

На 18 април (сабота) со почеток во 12 часот, во Mладинскиот културен центар (МКЦ) во Скопје, домашни и странски активисти, новинари, креатори на онлајн иницијативи и ИТ-експерти ќе споделат знаења и искуства на теми поврзани со граѓанска ангажираност, активизам на јавен простор, слобода на говор, образование, животна средина, проток на информации, како и за можностите за граѓанска мобилизација преку интернет.

Како ексклузивни говорници на четвртото издание на ENGAGE доаѓаат:

- Peter Sunde, еден од основачите на сервисот The Pirate Bay (@Flattr,@IpredatorVPN, TPBdotORG,@HemlisMessenger, Финска/Норвешка).

– Smári McCarthy, активист и поборник за директна демократија, транспарентност и приватност (Ирска/Исланд).

– Владан Јолер, активист и универзитетски професор од Србија, еден од основачите на непрофитната фондација Share.

- Стеван Дојчиновиќ, еден од најистакнатите истражувачки новинари во Србија

– Томислав Кежаровски, новинар

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.975
Поени од реакции
6.848
Jared zimo

МОМЕНТЛАНО ДА џаред е исправен пред од НАЈГОЛЕМИТЕ животни предизвици

да го одигра џокерот како ќе го строри тоа останува да видиме

Доколку го одигра успешно тоа ќе значи ставање печат на неговата кариера и бутање на врвот

Во многу прилики бил докажан како успешен актер ме јаде живо ова заедно со бетмен вс супермен

интересна работа е што и suicide squad и batman vs superman се водени од не така успешни режисери па тоа ќе биде дополнителен предизивик .....

и типкајте на тастатурата пошто мрзам коа ја глеаам темава празна

На сликава изглеа ко геј Мерлин Менсон. Што е за пофалба пошо Менсон и онака изглеа доста геј ова е next level of gayness. Ако е ова уопште он на сликава :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom