zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.544
- Поени од реакции
- 6.409
following.Филм предлог ??? Али да ме сјеби онака добро :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
following.Филм предлог ??? Али да ме сјеби онака добро :smir:
Mr NobodyФилм предлог ??? Али да ме сјеби онака добро :smir:
Филм предлог ??? Али да ме сјеби онака добро :smir:
Е ова дефинитивно ќе те сјебеMulholland Drive.

па на таков филм мисли чоекот не на Господин Никој Никојовски.Е ова дефинитивно ќе те сјебе![]()

Не го сфаќај и ти сеа буквално човекотпа на таков филм мисли чоекот не на Господин Никој Никојовски.![]()
Сигурно ќе сака на крај да дознае што го сјебало и како, со филмов нема ни да знаеНе го сфаќај и ти сеа буквално човекотСигурно ќе сака на крај да дознае што го сјебало и како, со филмов нема ни да знае
Чим Џимеј не може целосно да го сфати(и сите тие ликови) со 300 прочитани рецензии, никој друг немапа нека се помачи нека анализира.

Инаку баш и го препорачував на Рокенрола ради Тим Робинс Јаcob's Ladder (1990) Mрачен, мајндфак, морбиден. МММ, 3м means masterpiece. Omg omg another M.
Гледани му се Линч и други култни како Дарко, Enter the Void, Mr. Nobody мислам, по муабетиве на темите. Ај Fight Club да му го препорачам ако не, а дечки?Инаку баш и го препорачував на Рокенрола ради Тим Робинс Јаcob's Ladder (1990) Mрачен, мајндфак, морбиден. МММ, 3м means masterpiece. Omg omg another M.
Шала на страна, одлично филмче. Пробај.
Инаку Џ, не бара во тој стил, ама не е ништо посебно Slipstream. Многу потенцијал, лошо реализирано. Бебето на Хопкинс. Музика, режија, главна улога..
--- надополнето ---
Одамна го немам форсирано. И Triangle.
Неможам за овој некој збор да напишам, треба да се види.