Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
па на таков филм мисли чоекот не на Господин Никој Никојовски. :pipi:
Не го сфаќај и ти сеа буквално човекот :) Сигурно ќе сака на крај да дознае што го сјебало и како, со филмов нема ни да знае

Не го сфаќај и ти сеа буквално човекот :) Сигурно ќе сака на крај да дознае што го сјебало и како, со филмов нема ни да знае

па нека се помачи нека анализира.

Филм предлог ??? Али да ме сјеби онака добро :smir:

Гледани му се Линч и други култни како Дарко, Enter the Void, Mr. Nobody мислам, по муабетиве на темите. Ај Fight Club да му го препорачам ако не, а дечки? :) Инаку баш и го препорачував на Рокенрола ради Тим Робинс Јаcob's Ladder (1990) Mрачен, мајндфак, морбиден. МММ, 3м means masterpiece. Omg omg another M.

Шала на страна, одлично филмче. Пробај.

Инаку Џ, не бара во тој стил, ама не е ништо посебно Slipstream. Многу потенцијал, лошо реализирано. Бебето на Хопкинс. Музика, режија, главна улога.. :)

--- надополнето ---

Одамна го немам форсирано. И Triangle.
Неможам за овој некој збор да напишам, треба да се види.

Гледани му се Линч и други култни како Дарко, Enter the Void, Mr. Nobody мислам, по муабетиве на темите. Ај Fight Club да му го препорачам ако не, а дечки? :) Инаку баш и го препорачував на Рокенрола ради Тим Робинс Јаcob's Ladder (1990) Mрачен, мајндфак, морбиден. МММ, 3м means masterpiece. Omg omg another M.

Шала на страна, одлично филмче. Пробај.

Инаку Џ, не бара во тој стил, ама не е ништо посебно Slipstream. Многу потенцијал, лошо реализирано. Бебето на Хопкинс. Музика, режија, главна улога.. :)

--- надополнето ---

Одамна го немам форсирано. И Triangle.
Неможам за овој некој збор да напишам, треба да се види.

Болдираниов по мене е мајка на сите филмови од таков тип... или како што сретнав на имдб еднаш опис на него како: The Grandmother of The Genre, еден од моите омилени филмови се гледа и по мојот аватар :)

По мене многу потценет филм којшто е 10 години снимен пред 6то сетило а воглавно истата разврска ја има и сплет на настани, а го отупеа толку со 6то сетило ко да е нешто невидено досега. Иначе ова не значи дека не го сакам 6то сетило ама Jacob's Ladder за него е кока кола :D

Воу луѓе фала ептен за предлозите посебно wot :smir: Гледани ми се скоро сите што ги предложивте па ќе идам со Јаcob's Ladder или Фајт клуб :smir:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
1298921303729437.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom