Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Во новиот Томб Рајдер, Лара Крофт:

- Нема цицки
- Нема гз
- Остајте тоа што е како штица, грда е ко ... разбирате
- Има криви заби

Приказната е ОК, негативецот ептен добро одглуми, али џабе е се кога главниот женски лик е налик на полу човек-полу марсовец.

Утре ги пуштам двата дела со Анѓа, малце да се рехабилитирам...
@dragonsky :giggle:

Инаку и јас кога го гледав, единствено ми се створи желба оригиналите да си ги реприризам зашто немаат конкуренција, мислам.... сценава хелоу, е институција

А солидна акција имаше новиов, стварно имаше сцени кај што седев мирно и го гледав филмот, ама ин џенерал мискаст беше Викандер и непотребен беше филмов.

@dragonsky :giggle:

Инаку и јас кога го гледав, единствено ми се створи желба оригиналите да си ги реприризам зашто немаат конкуренција, мислам.... сценава хелоу, е институција

А солидна акција имаше новиов, стварно имаше сцени кај што седев мирно и го гледав филмот, ама ин џенерал мискаст беше Викандер и непотребен беше филмов.
Се пронаоѓам во се ова, ни јас немам газ, грд сум и имам криви заби. Е сеа до душа имам цицки..али то е.

Како бе Алисиа ви е грда? :cautious:
Може не е некоја вау лепотица, али грда бе.

Грда беше во филмов, факт. Полош мискастинг одамна не сум видел, Алисиа Викандер нит има лице, нит има тело да игра еден култен лик од видео игрите како Лара Крофт.

Вака треба да изгледа Лара Крофт, толку ли беше тешко да ја најдат женава?

25b3593616f2c07f9dae2e009e0cecc9.png

Грда беше во филмов, факт. Полош мискастинг одамна не сум видел, Алисиа Викандер нит има лице, нит има тело да игра еден култен лик од видео игрите како Лара Крофт.

Вака треба да изгледа Лара Крофт, толку ли беше тешко да ја најдат женава?

25b3593616f2c07f9dae2e009e0cecc9.png

Епа оваа не може да виси на вратило. Цицки не оди со лоу боди фет. :pos:
Настрана филмов и дали е мискастинг, актерката не ми е грда.

А Џоли па една убавица што е леле леле. И двете се за да ги впрегнеш во нива.
За ова се врати бе ти?
Да дојдеш да ме вреѓаш тука??????
КЛАСИКА ЗАРНИВУП!
Уште ни филмовите од клубот не си ми ги изгледал :@

45SH.gif

За ова се врати бе ти?
Да дојдеш да ме вреѓаш тука??????
КЛАСИКА ЗАРНИВУП!
Уште ни филмовите од клубот не си ми ги изгледал :mad:

45SH.gif
Кој ти рекол дека не се изгледани?
Немој гифов еј, треба да спијам. :icon_lol:

Little Bill Daggett: You'd be William Munny out of Missouri. Killer of women and children.

Will Munny: That's right. I've killed women and children. I've killed just about everything that walks or crawled at one time or another. And I'm here to kill you, Little Bill, for what you did to Ned.

[last lines]

Will Munny: You better bury Ned right!... Better not cut up, nor otherwise harm no whores... or I'll come back and kill every one of you sons of bitches.

preporacajte film nekoj slicen na prestige, el cuerpo i ushte nekolku takvi mindfuck so momentalno ne mi teknuvaat so sum gi gledal prethodno.. ?

Го глеав со Џоли првиот дел, го глеав после тоа и новиов.. новиов не е нешо посебно али си има ок моменти и солидна акција и гледлив е, за разлика од овој на Џоли кај што има тројно поише пукања и бркања и се, а е три пати подосаден и поглуп и освен визуелноста на Џоли се друго е трагикомедија

Томб Рајдер 1 и 2 се еден од ретките филмови кои се гледаат ради главниот лик (Анѓа), а не ради приказната, ефектите и штотијасзнам.

Еве во овој новиов имаш добра приказна, добри CGI ефекти, страшен негативец, али те убива во поим главниот лик и ти го крши цел филм.

Јас сум ги играл сите игри на ПС1 + Angel Of Darkness и Legend, и сега овие од Холивуд ми ја ставаат Викандер у главна улога и викаат "Еве, оваа е Лара Крофт...". Ма не ме јеби бре...

Последно уредено:
Na shirea i angja da ga staat pak kako lara ke hejta...

Nostalgicar si e covekot, so rezerva zimanje mislenja za novi stvari. :D

Анѓа сега моментално не личи на човечко битие, нормално дека ќе ја хејтав ако се појавеше во најновиов дел. Анѓа беше жена и пол до кај 2007/2008, потоа почна ептен да пропаѓа.

И не е финтата за носталгичар, туку реално кажувам дека Викандер беше страшен мискаст. Од толку актерки во Холивуд, тие ја избрале оваа :facepalm:

Ај на пример во Тор, наместо Крис Хемсворд да ти го стават педерот Мајкл Сера да го глуми главниот лик...не иде нели?

Стварно Ширеа, нема да е лошо да почнеш нешто поново да гледаш.

Гледам, само коментирам кога некој филм ќе ми остави добар впечаток (скоро никад), или пак негативен.
А сликата ми се појави онака рандом на фб па ја постирав :)

Инаку гледајте го Death Wish со Брус Вилис, добар е за тепање време, не потклелнувајте на критиките што ги има филмов дека тие вооглавно доаѓаат од испопедерчени SJW.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom