Филмови кои мора да ги изгледаш!

• Креатор на темата Креатор на темата Brainmachine
  • Време на започнување Време на започнување
12 филма кои никако не смее да се пропуштат:
  • The Pursuit of happiness
  • The fountain
  • Fight Club
  • Vannilla Sky
  • Perfume
  • In to the wild
  • A walk to remember
  • 7 pounds
  • Bravehearth
  • Interview with the vampire
  • The Pianist
  • The man from the earth
:smir:​

update

Cloverfield
Avatar - само поради тоа што е visually stunning movie

Мора и ја да го глеам српскиот легендарен РАНЕ!:vozbud::vozbud::violent1: сеа на тв ке го даваат..

Иако воопшто не сум по филмовите, еднаш во трите месеци ми се случува да изгледам по некој филм до пола. Но, овој го изгледав цел што значи навистина е добар...:)
Green Street Hooligans (2005) - За фановите на Вест Хем се работи. Добра приказна, кул филм.
Ке ви дадев и торент линк, но да не влегуваме во противправни дејства... :) Верувам дека ке се снајдете самите.

titanik,troy,legends of fall,dangerous minds,save the last dance 1 del,interview with the vampire,hard to kill,evgenij onegin i ima us mn ne mi teknue sea

law abiding citizen,brooklyn's finest,iron man 1,2!

Темава се сведе на тоа кој што си сака од филм тоа си напиша. Ако баш сакате да избереме некоја листа од типот “Кајгана топ 100 или топ 50 must see филмови“ тогаш нека земе некој нека бележи кој филм колку пати се појавил во темава па на крај може да направиме една листа да речеме топ 20 или топ 30 од оние кои најмногу пати ќе се појават на листата. Вака само си нафрламе сите овај филм-онај филм. Не е то то...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom