Филм кој го ОБОЖАВАТЕ?

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Машки жиголо (Male Gigolo). Закон е филмот, кога и да го гледам се пресмејувам! :pos2:

51AJ8MHWRWL._SL500_AA300_.jpg

Hachi: A Dog's Tale - Прекрасен филм! Колку само се трудев да не заплачам пошо незгодно ми беше ама неможев,грутка во грлово ми се напрај:pos:
Gran Torino- Гледан ми е незнам колку пати и уште толку би го гледала.Глума...:cuc:

...Cinderella man...
...Running Scared
...Reservoir Dogs
...Raging Bull
...Taxi Driver
...The Silence of the Lambs
...Daces with Wolves
...The Deer Hunter
...Angel Heart
...Barfly
mojot TOP 10 filmovi

На овие филма само би ги додала A beautiful mind , Eyes wide shut и Shawshank redemption :aplauz:
Одличен избор овие што ги наведе ми спаѓаат во листата на favourites. Иначе еден филм тешко ми е на мене да одвојам кој го обожавам, а и нешо ме мрзи листа да правам така да само ќе кажам "A.I.". Не дека филмов ми се издвојува од другите туку random го одбрав од многуте филмови што ми се допаѓаат.

Падот на црниот сокол

Балкан-Кан (најдобар македонски)

Ангели 3 : Рокенролот го возвраќа ударот

Mr.Nobody, Taken, Ocean's (11,12,13), 8 mile овие се така..кога и да ги гледам не ми се досадни.

Додавам уште еден на листата кој можам да го гледам и по втор пат, што е многу ретко барем за мене!

Almost Famous!

Добра приказна,добра музика,интересни ликови, во период кој изумира пополека и кој останува без трошка почит и внимание се повеќе и повеќе!
Рокенрол,секс,бууз,свирки,забави и се што доаѓа во пакет во тоа златно доба! Ехх...
Оние кои слушаат добра,квалитетна музика (читај:Рокенрол,блуз) ќе им се допадне филмот ептен,ќе ги однесе на едно интересно патување во минатото да го видат, слушнат и почувствуваат сето она кое го имале тогашните Рок ѕвезди и луѓето околу нив, нивниот начин на живот!
Додека го гледав бев обземен со прекрасно чувство со доза на носталгија , бев среќен и тажен!
Не, филмот не е акција, не е научна фантастика , не е комедија , туку драма , да драма и тоа одлична!

Една сцена од филмот

А, да , и хитот!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Го обожавам секој филм кој е во врска со вселената и такви слични работи!

Сметам дека филмовите не можат да ги заменат книгите, но ова е веќе совршенство

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom