„Филип Втори“ ќе биде готов до крајот на годината

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
Ок! Заведено во книгата на донатори.
Патем зошто мислиш дека нема да се наполни, не заслужуваме толкав стадион или заради суета? На крајот на краиштата ова е Филип Втори Арена, ако не за спорт ќе направиме гладијаторска битка... барем за тоа има кандидати

Стадионов не се пуни во моментов кога има само 1 трибина и влезницата е 0 ден. а не па тогаш... :)

Стадионов не се пуни во моментов кога има само 1 трибина и влезницата е 0 ден. а не па тогаш... :)

Нема да се пуни,кога нема фудбал,дупка, цуриве до 19 боље играа од сите прволигаши во МК,брука е .. али нека има бар еден асален стадион убаво си е,дури и српскиот коментатор од еуроспорт го испофали колку ќе бил убав ко ќе се заврши :) Кога фали србин наше,значи стварно вреди :pos2:

Не дека нема поважни работи во моментов, но сепак мило ми е што решија да го довршат стадионот. Со Северната трибина си го испочитуваа рокот, така што верувам и дека до крајот на годинава се ќе биде готово. Доколку цените не бидат превисоки, можно е против некоја голема репрезентација да се наполни, за квалификациите секогаш има заинтересираност.

Ќе се наполни сетете се на интересот кога игравме со Шпанија, барем репрезентација кога ќе игра ќе може да биде полн, ако се понуди прифатлива цена. За лигата тешко тоа.
Но тука се и концерти и други собири.
Добро е да се има барем еден нормален, целосно изграден стадион.

За убав убав ќе биде тука нема што. :)
Репрезентација дома играат 5-6 пати во годината. :)

За Северната беше испочитуван рокот се надевам дека и сеа ќе биде :) Се надевам дека ќе се напуни стадионов за квалификациеве (посебно со Ирска и Словачка, со Русија играмо у октомври) тогаш победа со овие тимови не ни бега ако се знае колку сме ние ватрени за вакви утакмице :) сеа само да се смени хари и после самото ќе иде у позитивна насока...

Штета за со Русите нема да биде готов, вака ќе мора на иста трибина еден дел да им се додели на нивните навијачи кој прошлиот пат направија инциденти па затоа викам штета што до 12 октомври нема да биде готов.

Али здравје боже со ирците ќе биде готов до 04 јуни 2011 кога играме со нив а они знаете се исто као што беа шкотите и енглезите ќе дојдат во голем број и ќе им се даде една трибина зад голот, се знае источна, и ќе биде се надевам полн стадион и убава атмосфера како на стадионите што се играт ширум европа и ние да осетиме како е да си на така гоелм и полн стадион.

Стадионот ќе е достоен и конечно ќе добиеме вистинска „европска“ арена - тоа е се топ. Само сега уште тие што ќе играат на него и што ќе го носат дресот на Македонија за промена достојно да не престават...

Има шанси да биде готов до крајот на годината, ама ако се работи ултра турбо :)
Има периоди кога стагнираат во градењето (ова го увидов пошто скоро секоја недела бев на градски), но и периоди кога се градесе доста брзо. Ми е страв само во целото тоа брзње да не се повреди некој од работниците. Се на се убав проект ама нема кој да го полни стадионот. Зар мислите цените ќе останат нормални после оваа изградба. Па кога ќе игра репрезентација ќе опнат цени по 1 000 денари минимум без разлика на противникот, а за запад и исток 300-400, и курац идење на стадион. Реално би се наполнил само ако дојде голема репрезентација, или пак ако имаме шанси за нешто повисоко:)
Како фудбалски храм, ќе биде гордост на Македонија...

Akо се запне да се гради,гарант е готов до Н.Г едино со парите малце ако секнат,може да се забави, незнам јужна дали заврши со реконструкција, Запад-Исток брзо ќе бидат готови..
Bavareco ..Немој и ти ко оној гол што сакаше да влага у собрание,не ми текнува кој беше :pos2:

Baze_sk беше тој што ќе влагаше у собрание гол:pos2:,нема везе јас сум убеден дека нема да биде до НГ,ништо не било на време направено ко што е ветено во оваа држава...нема ни ова да биде,иако по втор пат ветуваат(до сега требаше да биде направен)

Абе колку сака не е карта на Македноија секад идам а посебно ако играме со појака репрезентација нема шанси да пропуштам!!Сакам да видам полн стадион 35 000 гледачи како ја бодриме Македонија и еднаш барем да влеземе на Европско или Светско:toe:

Има шанси да биде готов до крајот на годината, ама ако се работи ултра турбо :)
Има периоди кога стагнираат во градењето (ова го увидов пошто скоро секоја недела бев на градски), но и периоди кога се градесе доста брзо. Ми е страв само во целото тоа брзње да не се повреди некој од работниците. Се на се убав проект ама нема кој да го полни стадионот. Зар мислите цените ќе останат нормални после оваа изградба. Па кога ќе игра репрезентација ќе опнат цени по 1 000 денари минимум без разлика на противникот, а за запад и исток 300-400, и курац идење на стадион. Реално би се наполнил само ако дојде голема репрезентација, или пак ако имаме шанси за нешто повисоко:)
Како фудбалски храм, ќе биде гордост на Македонија...

Е ова ако го направат значи овие од ффм не смао што се лакоми туку и глупави и навистина ќе бидат осудени од цела јавност и ќе имаме полупразен стадион. Затоа и верував кога се почнуваше со градење на целиот стадион дека поради капацитетот нема да има само привилигирани навијачи кои имаат подлабок џеб да платат скапа карта туку поради поголемиот капацитет ќе има доста поевтини карти и ќе може секој да дојде на стадион дури и со својата фамилија нели ког акартитие би биле реално со цената.

Бидејќи стадионот ќе биде со доста гоелм капацитет ќе има и ложи кае тие што сакаат да се делат од обичниот народ нека си плаќаат такви карти, а за позади голот трибините и на крајевите од северна и јужна очекувам поевтини карти за најаките репрезентации максимум до 200 денари, а со послабите епрезентации по 100 денари.

Е ова ако го направат значи овие од ффм не смао што се лакоми туку и глупави и навистина ќе бидат осудени од цела јавност и ќе имаме полупразен стадион. Затоа и верував кога се почнуваше со градење на целиот стадион дека поради капацитетот нема да има само привилигирани навијачи кои имаат подлабок џеб да платат скапа карта туку поради поголемиот капацитет ќе има доста поевтини карти и ќе може секој да дојде на стадион дури и со својата фамилија нели ког акартитие би биле реално со цената.

Бидејќи стадионот ќе биде со доста гоелм капацитет ќе има и ложи кае тие што сакаат да се делат од обичниот народ нека си плаќаат такви карти, а за позади голот трибините и на крајевите од северна и јужна очекувам поевтини карти за најаките репрезентации максимум до 200 денари, а со послабите епрезентации по 100 денари.

Баш ќе видиме, само се ми тера накај тоа дека картите ќе бидат ужасно скапи. Не заборавај колку претеруваа во претходниов циклус. Картите дури и за со Исланд беа 400 ми се чини за јужна. За со една просечна Шкотска картите беа иозгор, а за Холандија да не правиме ни муабет. Ни дадоа ефтини карти за да се порадуваме со Шпанија, ама од сега курац идење на стадион. јебига не можеме сите да си дозволиме толку скапи карти, колку и да е голема љубовта кон нашата репрезентација...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom