FIFA FIFPro World XI 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
епа јас колку шо гледам тука нема врска дали си заден везен или крило или плејмејкер важно да играш средина

мене ако ме праша јас би рекол најдобрите тројца лани беа чави-иниеста-озил
озил е одличен играч ама моментално никој не е блиску до чави и иниеста
и дај пак не почнувајте со статистиката...

:LOL:

кога не ви одговара да не ставаме а !? А кога е у корист на Барса летаат статистики и проценти...

Мислам дека изборов баш и не е сфатен како што треба од многу форумџии и општо луѓе. Значи тука не се работи во мерење на кој колкаво искуство има, тука не се работи во мерење на кој колкав финишинг има и слично туку тука се работи само на прикажаните игри во 2011 година и не зависи од името на играчот. Рецимо, ако Бентнер имал подобра сезона од Ибрахимовиќ, па иако Ибрахимовиќ>>>>>Бентнер сепак Бентнер би заслужувал повеќе да се најде во изборов. Да се работеше во општо квалитетите на фудбалерите тогаш ќе се направеше еден избор кој ќе важеше во минумум 5 години.

Така да, Нојер го бирам поради чудата што ги правеше во Шалке и поради уште пофеноменалните игри во Баерн. Алвеш поради тоа што беше подобар од Маикон и поради безбројните асистенции од таа страна иако е голем плачко. Гледам Компани освен јас никој друг го нема избрано. Компани и Видиќ поради тоа што беа најдобрите стопери од премиер лига. Марсело поради тоа што беше во многу подобра форма од Евра и од Ешли Кол, а Лам го немав баш многу приметено.

Чави зошто е Чави и е незаменлив на таа позиција. Озил поради тоа што мислам дека направи најмногу асистенции во Реал и со тоа постигна некој рекорд(не сум сигурен за ова), а Чаби Алонсо во тесна битка со Швајнштајгер, Иниеста и Силва и поради баланс во формацијата сепак Чаби.

Во нападот мислам дека нема потреба од коментар за Меси, Роналдо и РВП.

Тери искрено со ништо не заслужува да биди меѓу првите 11 од оваа сезона..јас не знам вие фановите на Челзи како го пратите вашиот тим ...секогаш кога ќе го гледам челзи на телевизија примаат голови само од Тери или некаков негов кикс или пак ќе го претрчаат..не знам зошто сеуште имате верба во него..па капитен бил,легенда бил бла бла..Ние во Интер патиме од Занети и баграта вие гледам сеуште си го сметате Тери како небаре за Малдини да се работи..денес не се потшоваат легенди и капитени..ако си добар ќе играш во прва постава,ако не ќе си грееш клупа или ајт упм....!
А што толку се напали за Тери.Случајно да не те симпатизира или ти е криво што е страшен еб*ч,или пак ти е криво што е јак во одбрана,или пак ништо чудно може да ти е криво што ја носе капитенската лента и за тимот на Челзи и за Англиската репрезентација.Полека бе многу се залета се запали :)

А што толку се напали за Тери.Случајно да не те симпатизира или ти е криво што е страшен еб*ч,или пак ти е криво што е јак во одбрана,или пак ништо чудно може да ти е криво што ја носе капитенската лента и за тимот на Челзи и за Англиската репрезентација.Полека бе многу се залета се запали :)

Мене гаље ми е за Тери тукус е запалив тоа што неможам глава да кренам од Челлзи со ливчињата што ги пишам...секој гол што го примаат поради Тери е и сега некој ќе ми труби на гла дека Тери бил одличен ваков таков онаков..море како не бев јас како Вилаш Боаш..на клоци ќе го избркав!

Мене гаље ми е за Тери тукус е запалив тоа што неможам глава да кренам од Челлзи со ливчињата што ги пишам...секој гол што го примаат поради Тери е и сега некој ќе ми труби на гла дека Тери бил одличен ваков таков онаков..море како не бев јас како Вилаш Боаш..на клоци ќе го избркав!
Полека бе :D.Онај што треба на клоци да лета е токму тој Боаш.
А што се однесува до ливчињата тука не е спорцка да се правдаш.И јас не можев глава да кренам но Челзи веќе не ја пишам.Практикувај го и ти ова моево ќе ти користе.
И не оди против Тери , најмалку ти што навиваш за друг тим.Ако греше Челзи греше цела одбрана.Се лажеш ако мислеш дека Тери е вистинскиот виновник за тоа.
Да не коментирам многу на оваа тема зашто скршнавме на погрешна насока.
Темава е за 11-мината најдобри фудбалери во светот.Ова што ти го напиша не е за тука , имаш теми поплаки кога ќе те зафркне некоја екипа на ливче.Имаш теми каде што можеш да го критикуваш Тери.Така да мислам доволно е и да ставиме крај на ова.

пред Абидал, пошто абидал да не му вадеа бубрег(или што и да беше) немаше да има толку фама околу него, скоро ништо не покажа сезонава.
Уште еден кој не ја следи Ла Лига, а пишува напразно.

следење на ла лига?

што има да се следи тука освен 2 утакмици реал-барса, барса-реал ?
Епа да си ја следел ла лига, ќе си видел во каква форма беше Абидал минатата сезона. ;)

ali7gz.jpg

на гол : мануел ноер
одбрана:даниел алвеш-Видич/Рамос-Пике-Бејл
Средина:чави-Фабрегас-Иниеста/Силва
напад:Меси-Робин Ван Перси(бев на арсенал евертон човеков е фантастичен)-роналдо/кавани

Ова се најдобрите 11:
Касиљас
Алвес - Рамос - Видич - Пике
Чави - Алонсо - Иниеста
Меси - Руни - Кристијано
408180_324849454203061_115596971794978_1043913_743387827_n.jpg

Некои фалат на сликата, ама квалитетот не е изгубен, само сликата е разубавена. :pos:

Ова се најдобрите 11:
Касиљас
Алвес - Рамос - Видич - Пике
Чави - Алонсо - Иниеста
Меси - Руни - Кристијано
408180_324849454203061_115596971794978_1043913_743387827_n.jpg

Некои фалат на сликата, ама квалитетот не е изгубен, само сликата е разубавена. :pos:

Чудо нема некој по бермуди од вашиве... :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom