FIFA 2011 ПРИЈАТЕЛСКИ НАТПРЕВАРИ

• Креатор на темата Креатор на темата Man-ce-ster
  • Време на започнување Време на започнување
old school зар не беше ти тој вчера у ниедно време шо улета ? :)

baze_sk, call me :tv:

Ве аднав појќето шо изразивте желба, но никого го нема на Gameranger . А баш ми се даваат голови. xD
Goran_Red_21 Nickname na Gameranger navalete. :D

Тие што не можете да ме најдете преку ник, го имате мојот мејл од лева страна, слободно преку тоа побарајте ме.

Ве аднав појќето шо изразивте желба, но никого го нема на Gameranger . А баш ми се даваат голови. xD
Goran_Red_21 Nickname na Gameranger navalete. :D

Брат никако неможи да те пронајди. Сигурен си дека така ти е никот? или кажи имеил или Account ID за да можам да те најдам ...

Брат никако неможи да те пронајди. Сигурен си дека така ти е никот? или кажи имеил или Account ID за да можам да те најдам ...

Ха ха сигурен сум дека ми е тој Nick. xD Ти на погрешно место дан бараш? Пошо мојш преку nickname, mail, account ID. И ако сеуште не сака тогаш побарај ме преку goran_ohrid@hotmail.com

Ха ха сигурен сум дека ми е тој Nick. xD Ти на погрешно место дан бараш? Пошо мојш преку nickname, mail, account ID. И ако сеуште не сака тогаш побарај ме преку goran_ohrid@hotmail.com

епа red_devil_21 ти е никот другарче :)

MKD--<3INTER<3 -- Man-ce-ster 3-1

--- надополнето ---

MKD--<3INTER<3 -- qetpoi 0--6 :kesa:
А втората на 5:2 ми избега. :)
И Teufelchen го тепав 4:0, ама имал голем лаг.

Ајде бе да правиме турнирче?
Пријавувајте се.
1. Ред Девил

Никнејм Ozstriker, ако случајно ме нема пробајте преку е-маил millanius@hotmail.com дефинитивно ќе ме има.
Инаку аднав неколку фаци од тука, па ќе се пробаме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom