FIFA 2011 ПРИЈАТЕЛСКИ НАТПРЕВАРИ

• Креатор на темата Креатор на темата Man-ce-ster
  • Време на започнување Време на започнување
Дали можи да се логират два акаунти на gameranger? (јас мислам дека не) Ова ме интересира дека едни другарчина мои т.е. двајца браќа се, сакаат да се пријават за лигата ама ова е проблем.

Колку треба да се соберат за да се направи саглам турнирче? Сега сме негде 15 тина.

Ајде бе почнете веќе еднаш со пријавување, со ник на кајгана и ник на gameranger.

1. Ред Девил, qetpoi
2.
3.
...

Продолжете...

1. Ред Девил, qetpoi
2. kикоделовски, kiks
3. IncT, wachira

...

1. Ред Девил, qetpoi
2. kикоделовски, kiks
3. IncT, wachira
4. damzienator, 5hiny_mkd

...

Pocekajte malku za turnirce. Da praime kvalitetno koa veke praime i da se sobereme kao so treba.

Има ли некој ист проблем ко мене, кога ќе пробам да се конектирам со некој да играм ми покажува connection timed out.
Решение?

Таков проблем имаше Dovicinski , проба со реинстал на фифата , со формат на PC-то и пак исто , до сега нема никој најдено решение .

Благодарам многу, тоа е што е, можеби со тек на време ќе се среди и ова.

OD 30.10.2010 KE ORGANIZIRAME PRE SEASON CUP, pa site zainteresirani neka vezbaat , po moznost i Dovicinski i Noce da ni se priklucat a i da pisat site koi bi sakale da igraat. Sekako ke ima i oficijalno prijavuvanje. Ke se igra preku GAMERANGER a site clenovi megusebno ke bidat povrzani preku listi za prijateli i taka ke moze da kontaktirame megu sebe. PRAVILATA KE BIDAT KAKO I NA 2010 so toa sto treba da vnimavame dokolku eden od igracite se iskluci vednas da ja prekine igrata toj sto hostira i potoa da se prodolzi od minutata vo koja so e prekinat mecot.

OD 30.10.2010 KE ORGANIZIRAME PRE SEASON CUP, pa site zainteresirani neka vezbaat , po moznost i Dovicinski i Noce da ni se priklucat a i da pisat site koi bi sakale da igraat. Sekako ke ima i oficijalno prijavuvanje. Ke se igra preku GAMERANGER a site clenovi megusebno ke bidat povrzani preku listi za prijateli i taka ke moze da kontaktirame megu sebe. PRAVILATA KE BIDAT KAKO I NA 2010 so toa sto treba da vnimavame dokolku eden od igracite se iskluci vednas da ja prekine igrata toj sto hostira i potoa da se prodolzi od minutata vo koja so e prekinat mecot.

Ај уште еднаш ќе прашам, а посебно тие што повеќе разбираат како манчестер, тео, ред девил и други (не се лутете некој ако не напишав). Дали можи два акаунти да се логираат на GAMERANGER (јас мислам не, а за другите незнам кажете)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom