FIFA 15

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Баш дојдов на подфорумов да прашам за апдејти некои на 15ката. Нема ли испаднато нешто со најнови тимови, состави, дресови... за ФИФА 15? Оваа 16ката мноогу тешко да ми ја фати. :)

Знам оти сум офтопик ама ако знае некој нека пушта торентче по ПП. :P
Ја имаш мојата целосна поддршка да одиш офтопик во овој подфорум.

Баш дојдов на подфорумов да прашам за апдејти некои на 15ката. Нема ли испаднато нешто со најнови тимови, состави, дресови... за ФИФА 15? Оваа 16ката мноогу тешко да ми ја фати. :)

Ја имаш мојата целосна поддршка да одиш офтопик во овој подфорум.

оууу конечно на тлото на Донев :pos:
Следен испад, казни за двајцата :ban:

Ете ти во соодветната тема, може ќе ти помогнат.

Да не си ми лут нешто? Обично кај мене по ПП бараше торенти

Да не си ми лут нешто? Обично кај мене по ПП бараше торенти
Види го бе, за Менаџер само му побарав, ме прави сеа неписмен тука.:D И за тебе важи ова не се секирај, ако знаеш нешто пушќај одма. :P[DOUBLEPOST=1441748975][/DOUBLEPOST]
Следен испад, казни за двајцата :ban:

Ете ти во соодветната тема, може ќе ти помогнат.
Абе нупче, очекувам таа да биде попосетена сеа, како нова тема. Ич не ти текнУЕ.

Види го бе, за Менаџер само му побарав, ме прави сеа неписмен тука.:D И за тебе важи ова не се секирај, ако знаеш нешто пушќај одма. :P

:toe:

За двајца нови играчи не ти се исплати апдејт да бараш

:toe:

За двајца нови играчи не ти се исплати апдејт да бараш
Aбе има на тие модингвеј апдејти нон стоп, ама не сум симнувал од таму и страв ми е да не ја заебам. :D

Знам оти сум офтопик ама ако знае некој нека пушта торентче по ПП. [emoji14]
16 ката бара исто колку 15ката , всушност е истата игра со некој мали промени во ултимејт тим , така да ако мислиш на перформанси дали ке ти ја фати не се секирај нема такви графички промени како што имаше од 14 во 15

16 ката бара исто колку 15ката , всушност е истата игра со некој мали промени во ултимејт тим , така да ако мислиш на перформанси дали ке ти ја фати не се секирај нема такви графички промени како што имаше од 14 во 15
Одлично во тој случај. Не дека 15кава лета, 2 утакмици можам да изиграм максимум, лап-топот станува 300 степени право, ама доволно е.. 2 утакмици, 10 минути пауза, уште 2 утакмици...за занимација таман е. :D Поарно дури, оти така ќе скапувам на играта, како што беше случајот со 14ката. :D

Ovie ea teraat majtap koga svrtev od 14 na 15 ka mi trebaa 100 utakmici da se naviknam na pobrza igra , se naviknav i pominav 680 saata na 15 ka sea denovive go igram demovo na 16 ka pak ja usporile , ovaa godine ke se razmislam dali da ja kupam ili ke si pridolzam so 15 ka

Ovie ea teraat majtap koga svrtev od 14 na 15 ka mi trebaa 100 utakmici da se naviknam na pobrza igra , se naviknav i pominav 680 saata na 15 ka sea denovive go igram demovo na 16 ka pak ja usporile , ovaa godine ke se razmislam dali da ja kupam ili ke si pridolzam so 15 ka
Не е успорена.. отежната е, затоа така изгледа.
Ако ја владееш до тој степен ќе видеш дека брзината на играта исто тече :)

Toa e moeto mislenje nemam nisto protiv tvoeto mislenje megutoa tezinata vo fifa nikogas ne mi bila problem jas pak go tepav real vo draft na world class ama igrata ne mi e igriva

Se izvinuvam ova e re za martin ne napraviv replay

Inace me izmenadi sto kompjuterot ja tera 16ka podobro od 15ka

Inace me izmenadi sto kompjuterot ja tera 16ka podobro od 15ka

Боље иде, барем според она што можам и јас да видам кај брат ми.
15-ката знаеше и да му закорне, додека демото на оваа, солидно му иде сеа за сеа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom