FIFA 15

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Што ти се вика профит, Niang купен за 3-4 милиона продаден за 75. :)

Помош,ако знае некој нормално.
Значи ја инсталирав онаа од 9.7гб верзијата,апдејтот и кракот се ставено.
Уклучуем фолдерот,палам Оригин рег тулс,го оставам уклучено тоа не стискам ок,после го палам Лаунчерот како Администратор,стискам ок и ми го дава ЕА логото и после тоа ми дава да се логирам на Оригин.....
Core 2 Quad Q8200 процесор
5 гб рам
ГТ630 графичка

Искочи 2-ра верзија од кракот пред 4 саата :)

Ај кога веќе не смее линкови, бар потврдете ми го името на торентот од Замунда, да не го симнувам џабе.
"FIFA 15 Ultimate Team Edition [3DM]" ?

Помош,ако знае некој нормално.
Значи ја инсталирав онаа од 9.7гб верзијата,апдејтот и кракот се ставено.
Уклучуем фолдерот,палам Оригин рег тулс,го оставам уклучено тоа не стискам ок,после го палам Лаунчерот како Администратор,стискам ок и ми го дава ЕА логото и после тоа ми дава да се логирам на Оригин.....
Core 2 Quad Q8200 процесор
5 гб рам
ГТ630 графичка
Абе Процесорот би ги подржал минималните барања за играта( можеби би ти сецкала) али што знам има многу причини зашто не би ти ја пуштило. Мене ми праеше слично а добар процесор и графичка имам, два дена пробував 300 глупости и на крај се изнервирав го форматирав и од прва ми се уклучи..[DOUBLEPOST=1423405564][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1423405753][/DOUBLEPOST].

Последно уредено:
Искочи 2-ра верзија од кракот пред 4 саата :)

Кај ја има да ја симнам?[DOUBLEPOST=1423410269][/DOUBLEPOST]
Абе Процесорот би ги подржал минималните барања за играта( можеби би ти сецкала) али што знам има многу причини зашто не би ти ја пуштило. Мене ми праеше слично а добар процесор и графичка имам, два дена пробував 300 глупости и на крај се изнервирав го форматирав и од прва ми се уклучи..[DOUBLEPOST=1423405564][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1423405753][/DOUBLEPOST].
Веруј ми не може да е до тоа него до кракот е ваљда зашто кога ке ја упалам играта иде логото и после иде да се логирам на Оригин,нешто не е добро со кракот.... пробав и со в2 нејке...

Последно уредено:
FIFA 15 Moddingway Updates Што е ова? Има некој update за зимскиве трансфери?

Ја игра некој на андроид или на ios уред ?

Може некој да ми даде добар торент? Не за ова ултимејт зошто имам 8.1

Абе како можеле да ги погодат играчите на Милан точно тоа е чудо нешто,и на играва се ретардирани.

Има ли некој cd key generator да ми даде код? Што не пробав и пак ме јебе ова ориџин... Ако има некој кој може да ми помогне нека ме контактира преку пп.

Дечки дајте линк од 14ката, значи некоја најобична, без black box, без мултиплеер, без апдејти, без оригин, се што симнав беше срање :facepalm: Значи најобичен торент, и после само крак да му ставам и да фурам

Дечки дајте линк од 14ката, значи некоја најобична, без black box, без мултиплеер, без апдејти, без оригин, се што симнав беше срање :facepalm: Значи најобичен торент, и после само крак да му ставам и да фурам
Имам супер фифа14 ако најдам линк ќе ти пратам пп.. Има значи најнови дресови, трансфери...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom