Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе Процесорот би ги подржал минималните барања за играта( можеби би ти сецкала) али што знам има многу причини зашто не би ти ја пуштило. Мене ми праеше слично а добар процесор и графичка имам, два дена пробував 300 глупости и на крај се изнервирав го форматирав и од прва ми се уклучи..[DOUBLEPOST=1423405564][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1423405753][/DOUBLEPOST].Помош,ако знае некој нормално.
Значи ја инсталирав онаа од 9.7гб верзијата,апдејтот и кракот се ставено.
Уклучуем фолдерот,палам Оригин рег тулс,го оставам уклучено тоа не стискам ок,после го палам Лаунчерот како Администратор,стискам ок и ми го дава ЕА логото и после тоа ми дава да се логирам на Оригин.....
Core 2 Quad Q8200 процесор
5 гб рам
ГТ630 графичка
Искочи 2-ра верзија од кракот пред 4 саата![]()
Веруј ми не може да е до тоа него до кракот е ваљда зашто кога ке ја упалам играта иде логото и после иде да се логирам на Оригин,нешто не е добро со кракот.... пробав и со в2 нејке...Абе Процесорот би ги подржал минималните барања за играта( можеби би ти сецкала) али што знам има многу причини зашто не би ти ја пуштило. Мене ми праеше слично а добар процесор и графичка имам, два дена пробував 300 глупости и на крај се изнервирав го форматирав и од прва ми се уклучи..[DOUBLEPOST=1423405564][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1423405753][/DOUBLEPOST].
Имам супер фифа14 ако најдам линк ќе ти пратам пп.. Има значи најнови дресови, трансфери...Дечки дајте линк од 14ката, значи некоја најобична, без black box, без мултиплеер, без апдејти, без оригин, се што симнав беше срањеЗначи најобичен торент, и после само крак да му ставам и да фурам
Прати и кај менеИмам супер фифа14 ако најдам линк ќе ти пратам пп.. Има значи најнови дресови, трансфери...