FIFA 15

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Sovet od mene batalete torrenti. Na warez-bb ima mega linkovi po 1 giga od link, simnete od tamu. Ushte 2 delchinja mi ostanaa, then its game on.[DOUBLEPOST=1422815031][/DOUBLEPOST]
268b43d568.png

448.jpg

Последно уредено:
Како стоите со конфугурации на компјутерите? Глеам нешто многу бара Fifa, јас до сега сите сум ги играл на high а за оваа ме фаќа страв да не случајно не се ни уклучи... Radeon 4870 (512mb), моќна е за да ја фати али DirectX 10.1 а гледам по интернет бара 11...

Дали има некој што ја игра со 10.1 или барем пишете што компјутер имате вака ориентирно да имаме претстава до каде фаќа играва :D

И кај мене не ја фаќа ја ставив,сецка едвај оди.Сеа планирам да ставам уште еден РАМ па после пак ке ја инсталл може ке оди.И нов Windows 7 а не овоа скапаново XP.:(

Земи си некое рамче од aliexpress, секако е некоја "unknown" фирма, али можеби поевтино ке ти биде а мислам ќе ти фати и со таков РАМ :D јас ја симињам, на замунда ја влечам со 6-7mb/s да знаете супер оди од zamunda.net
Среќно

Копираше тоа што е во Update фолдерот од ISO фајлот таму кај што ја инсталираше играта? И после тоа кракот на истото место?

edit: прочитав негде на нет дека кракот не поддржувал некои процесори и ке требало да се чека V2 од кракот, не знам дали е точно, ако све си направил како што треба може да е ова проблемот, или пак да ти е слаб компјутерот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom