FIFA 15

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
6b082d7a8fb72e06bcaa27747c10b68f.jpg

Е oвa прв пaт ми се случувa :D

Dobro be da mu ebam majkata, za Dragon Age iskochi krak za fifa 15 ushte nema. Fml

Me interesira dali Fifa 15 moze da se igra multiplayer megu PS4 i PC?
Pretpostavuvam deka nemoze ali aj da prasam:)

Не ми се чекаше крак, јеби га ја купив, ама стварно е добра.

A уште колку треба да се чека маметоо? Додуша јас си ја играм оваа 14ката со апдејтот што е и интересно ми е, а иам и испит за спремање, така да немора многу да брзаат, ама до фервруари нека биде. :D

A уште колку треба да се чека маметоо? Додуша јас си ја играм оваа 14ката со апдејтот што е и интересно ми е, а иам и испит за спремање, така да немора многу да брзаат, ама до фервруари нека биде. :D

ај прати ми линк од апдејтот ако не те мрзи, живци корнам со пес секој ден и молам бога што побрзо да искочи кракот...

Купете си ја бре :D
Еве, за 1600ден јас ќе ви ја дадам :smirce:

После 1200 утакмици изиграни на 14-ка и 600 и кусур на 15-ка во фут ке ви кажам дека 15-ка во споредба со 14-ка е СРАЊЕ!!!

Играјќи Мастер Лига на ПЕС, мислев дека Јапанците се ретардирани и прават лош распоред на натпревари во сезоната. Годинава играм лига на ФИФА-ва, ама очигледно дека поретардирани од овие Америве/Канаѓани нејќе да има.

Играм со Лутон, каде почнав у 4-та лига. Моментално сум 5-та сезона, каде играм во Чемпионшип(2-лига) и Лига Европа(освоив Карлинг Куп, додека изгубив у ФА куп затоа што ми беа повредени 3 играчи, а имав вишок 2). Ми се погоди следен распоред. Натпревариве ми беа подредени на следен начин:
Сабота(Лига) - Вторник(лига) - Четврток(Лига Европа) - Сабота(Лига).
Чисто мислам, нормални ли се. Се случуваат презакажувања на натпревари во одреден дел од сезоната, но мора такво нешто да има и во случаи како горниот.

Уште една ретардирана ствар, секој втор натпревар ми се повредува по 1 играч. Дали на кратко, за измена, или на хируршко, се случува да ми цркне некој. Ќе разберам да ги играм нонстоп без одмор, и да се повредат пред крај на натпревари, но ми се е*аваат и во 1п. За ПЕС вакво нешто не ми се десило, да имам повредени толку.

Играва у глобала е ОК, ама ствари како горните ме ку*чат.

Kje se radue seushte nekoj na igrava koga Kje iskochi krak ili slabo?

Дајте бе тој што ја има за ПС4 нека ме адне, да исфармаме некои трофејчиња.
Од странциве све што аднав се тотмаци :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom