FIFA 15

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа мислам дека нема никаква врска, бар и јас немам заприметено.
Бидејки со Јунајтед играм 4-3-3, точно си знам кој кај е и кога може да втрча. Пробувам да играм 4-3-3 со Челзи пример, не е иста играта, исто и со Реал. Зборот ми е нема врска хемијата со играта што ја играш, иако буљашиве од ЕА вртат филм подобра хемија боље перформанс.
Иначе баш ако дадат дозвола за 2та стила на дефендинг ќе се избалансира играта. Еве јас се сметам како добар играш а со тој другиот стил може секој да ме победи што не е праведно. Баш скратен сум, а не избалансиран.
Ми се имаше погодено бате од србија и игравме 1 на 1. Едвај го победив со Legacy, а тој играше Tactical. Значи треба да доволат секој со што е најдобар со тоа да игра. Пр. мене ако ми е боље со full manual контроли да ти играм, ќе ти играм, зошто и тебе да те условувам исто да играш? Играј си на автоматски.
Добро во право си до негде, ако се избаналсирани 2та стила е добро да се има избор, но знаеш како е.. секогаш ќе има луѓе кои ќе велат дека едниот стил е overpowered или така нешто.. најдобро скил се гледа кога ќе седнеме на пс, на ист телевизор и да играме 1 на 1, а вака на интернет секогаш има мал лаг или delay, па затоа е повеќе за забава одколку competitive. Инаку за тимовиве во право си, јас на пример со Реал играм одлично со првичната формација, не ме држи за збор мислам дека беше4-1-2-1-2, а со 4-3-3 катастрофа, неможам гол да направам, Роналдо ми е многу на страна па неможам да го искористам максимално :D. Ама за УТ ваљда хемијата е bullshit од ЕА, само да се трошат пари..

Грешете, со тоа што мислете дека хемијата нема врска. Со 100% играчите повеќе се воиграни, се уфрлуваат во подобри позиции, подобро се позиционираат, пасот им е побрз. Има каде каде разлика од 50 до 100% хемија. Можеби нема многу од 85% до 100%, амa помалку од тоа се осеќа разлика, ептен.

Грешете, со тоа што мислете дека хемијата нема врска. Со 100% играчите повеќе се воиграни, се уфрлуваат во подобри позиции, подобро се позиционираат, пасот им е побрз. Има каде каде разлика од 50 до 100% хемија. Можеби нема многу од 85% до 100%, амa помалку од тоа се осеќа разлика, ептен.
Значи пак зависи од тебе како ги разигруваш и воиграуваш. Затоа дадов пример кога играм со Јунајтед и со Реал. Се е исто, а играта не е иста. Тоа незначи дека УТД се со подобра хемија, туку подруго се движат играчите. Е сега ти кога ќе си го научеш и навикнеш стилот на играта и играчите хемијата според мене и не игра голема улога.

Секој пат кога ќе видам од фифа темава нотификација добивам mini heart attack..

Значи пак зависи од тебе како ги разигруваш и воиграуваш. Затоа дадов пример кога играм со Јунајтед и со Реал. Се е исто, а играта не е иста. Тоа незначи дека УТД се со подобра хемија, туку подруго се движат играчите. Е сега ти кога ќе си го научеш и навикнеш стилот на играта и играчите хемијата според мене и не игра голема улога.
Hemija kaj real i kaj mancester nema ima samo vo ultimate team , a ako gi zemes site od united ili sute od real ke imas ultimate united ili ultimate real sto i tekako bi se razlikuval od onoj defoltniot se razbira so soodvetni chemistry style kartici

Имам еден проблем со фифа 15 демо.Се случува кога играм 40-50 секунди и одеднаш сликата замрзне 2-3 секунди а звукот си оди како што треба. После тие 2-3 секунди си продолжува играта како ништо да не е :D . Процесорот е на 60/70% кога е во ред , и одеднаш оди на 100% кога замрзнува сликата.Го има ли некој овој проблем и дали има решение ?!

Ако ја игра некој на ПС3 нека ми пише порака да се испробамо малце :D

Posle kraknuvanjeto na Denuvo, srce me stega sekoj pat koga ke otvoram iptorrents da vidam dali iskochil krak :D

Sent from my Xperia Tipo using Tapatalk

И конечно Меси постигна гол против Челзи. :D

На г2а фифава е 23евра, не бидете циции, искористете го попустот и купете си ја :D

пуууу како немам сега доволно кеш да ја земам,ке требит понеделник да станмам порано и право в банка дур не е поминато времено,морат да се купит за 1500ден.

пуууу како немам сега доволно кеш да ја земам,ке требит понеделник да станмам порано и право в банка дур не е поминато времено,морат да се купит за 1500ден.

Немој да станеш рано, празник е понеделник :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom