FIFA 15

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Крак нема да има за Fifa,Lords of the Fallen и Dragon Age Inquisition оти и трите се со најновата denuvo drm заштита.А има гласини дека и GTA 5 ќе ја користи истата заштита.Така да кој сака да ги игра овие игри ќе мора да ги купи.

Крак нема да има за Fifa,Lords of the Fallen и Dragon Age Inquisition оти и трите се со најновата denuvo drm заштита.А има гласини дека и GTA 5 ќе ја користи истата заштита.Така да кој сака да ги игра овие игри ќе мора да ги купи.
А кај ја има овде во Македонија и колку пари е? :)

А кај ја има овде во Македонија и колку пари е? :)
Во Југотон би требало да ја има али моја препорака ти е да си купиш клуч преку интернет за далеку поефтина цена. :)

Во Југотон би требало да ја има али моја препорака ти е да си купиш клуч преку интернет за далеку поефтина цена. :)
А ако ја купам клуч и играта ќе ми ја дадат или...? :)

А ако ја купам клуч и играта ќе ми ја дадат или...? :)
Ти праќаат код на меил, кодот го внесуваш во Ориџин и ќе почне да ти се симнува. Ем поефтина ем не треба да ја чекаш да ти стигне. :)

Ти праќаат код на меил, кодот го внесуваш во Ориџин и ќе почне да ти се симнува. Ем поефтина ем не треба да ја чекаш да ти стигне. :)
Каде да одам да видам колку пари е кодот? И кај да идам ако сакам да го купам? :)

5qW5P52.jpg

Оу је информ Тевез што кошта околу 500 000 во пак од 50 000. :vozbud:

Ај некој што ја игра оригиналот 15ка, нека ме исконтактира у ПП, имам едно прашање. Фала :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom