- Член од
- 25 јануари 2005
- Мислења
- 5.274
- Поени од реакции
- 4.158
Sims, Dead Space, Red Alert, Burnout... сакаш уште?Која игра од EA ја има на стим бе играчиште?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sims, Dead Space, Red Alert, Burnout... сакаш уште?Која игра од EA ја има на стим бе играчиште?
По азбучен ке е ваљда....глупо би било да е по јачина поздравА како е за трансферите? Кога одиш на search ти дава пак само по азбучен ред или ти ги дава по јачина?
И друго... Ти каде си модератор бе? Тука? Во фудбал? Или и тука и таму?![]()
Как бе, ми сеа ќе оам јас на search и ќе ми даве некои небитни фаци. Така ќе си наместиш од 70 нагоре на пример па ќе си гледиш кој да купиш. xDПо азбучен ке е ваљда....глупо би било да е по јачина поздрав
Е се на готово сакаш тиКак бе, ми сеа ќе оам јас на search и ќе ми даве некои небитни фаци. Така ќе си наместиш од 70 нагоре на пример па ќе си гледиш кој да купиш. xD
Абе ај види сеа. На пример сакам да го купам Џексон Мартинез. Ќе напраам шпиц од 75-85 на пример и ќе го барам. Вака неможам да го пишам во срч оти ја има таа шпанската И во името, после не е во Порто, а да го барам низ сите на Ј што им почнува името треба да сум будала.Е се на готово сакаш ти![]()
Спушти си ја Middle-earth: Shadow of Mordor и ќе забораиш и на фифа и на се.Гарантирано најдобра игра,бар за мене е најдоброто нешо шо сум го играл во последно време,е сега има една мана играта бара ептен јака машинаЧекањево на кракот убива...![]()
Хехе да ти кажам пицајзла сум за игри и секогаш чекам нешто проверено.,
Спушти си ја Middle-earth: Shadow of Mordor и ќе забораиш и на фифа и на се.Гарантирано најдобра игра,бар за мене е најдоброто нешо шо сум го играл во последно време,е сега има една мана играта бара ептен јака машина![]()
Ја купи ли?Ми се тресе цела слика горе-доле.
Чаре?
Не е едно ова, три прашања се. Одбери кое сакаш да ти го одговорамДругари едно озбилно прашање. До каде е играва? Уште нема крак нели? Да не симнувам никаква верзија од кик ес?
Коа ќе биде?Не е едно ова, три прашања се. Одбери кое сакаш да ти го одговорам
нема.