FIFA 15

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
А како е за трансферите? Кога одиш на search ти дава пак само по азбучен ред или ти ги дава по јачина? :D

И друго... Ти каде си модератор бе? Тука? Во фудбал? Или и тука и таму? :D
По азбучен ке е ваљда....глупо би било да е по јачина поздрав

По азбучен ке е ваљда....глупо би било да е по јачина поздрав
Как бе, ми сеа ќе оам јас на search и ќе ми даве некои небитни фаци. Така ќе си наместиш од 70 нагоре на пример па ќе си гледиш кој да купиш. xD

Е се на готово сакаш ти :D
Абе ај види сеа. На пример сакам да го купам Џексон Мартинез. Ќе напраам шпиц од 75-85 на пример и ќе го барам. Вака неможам да го пишам во срч оти ја има таа шпанската И во името, после не е во Порто, а да го барам низ сите на Ј што им почнува името треба да сум будала. :D Башка што не знам во која лига е.. Така низ сите лиги може ни да не стигне до Ј листата. :D

,
Чекањево на кракот убива... :D
Спушти си ја Middle-earth: Shadow of Mordor и ќе забораиш и на фифа и на се.Гарантирано најдобра игра,бар за мене е најдоброто нешо шо сум го играл во последно време,е сега има една мана играта бара ептен јака машина:)

,
Спушти си ја Middle-earth: Shadow of Mordor и ќе забораиш и на фифа и на се.Гарантирано најдобра игра,бар за мене е најдоброто нешо шо сум го играл во последно време,е сега има една мана играта бара ептен јака машина:)
Хехе да ти кажам пицајзла сум за игри и секогаш чекам нешто проверено.
Ќе побарам ревју за ова игра, ак ми се свиѓа ја пуштам :D

Ако игра некој fifa 15 на xbox one нека пише да играме заедно

Ми се тресе цела слика горе-доле.
Чаре?

Другари едно озбилно прашање. До каде е играва? Уште нема крак нели? Да не симнувам никаква верзија од кик ес?

Другари едно озбилно прашање. До каде е играва? Уште нема крак нели? Да не симнувам никаква верзија од кик ес?
Не е едно ова, три прашања се. Одбери кое сакаш да ти го одговорам :D

нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom