FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Ако беше за плаќање ќе платеа за верзиите за пс и иксбокс, таму повеќе се продава него за пц ја така мислам

Леле со овие теории на заговор. Ако беа платени познативе кракери, секако ќе се најдеше некој не толку познат кракер да извади крак до сеа.

Доста потешко е менаџирањето со новите промени, посебно ако играш со некој слаб клуб. До сега секогаш успевав да најдам некој голем талент за ептен малце пари или па како слободен агент и после една сезона за големи пари да го продадам и да донесам на негово место 3-4 кои многу повеќе ќе го засилат тимот. Брзо стигав до прва лига и со огромен буџет. А сега мораш да скаутираш и дури и после тоа може пак да не ги знаеш сите атрибути. Па додека да ти скаутира некој играч ќе заврши трансфер периодот. Треба некое време за да го научиш.

Го симнав денеска демото од Оригин и еве изиграв неколку утакмици. Играта е супер, само што сеуште нема крак за целосно играње. :D Во демото се е ограничено, дури и во обична утакмица скоро сите опции не работат. :)

Работи краков само од кога ќе ја кракувате ондак напрајте shortcut од иконата...иначе све е ок само незнам зашто неможам да ги сменам контролите за движење да ми се на стрелките

од кај да ја симнам играва нигде на торенти ја нема ај некој ПП ...фала

Работи краков само од кога ќе ја кракувате ондак напрајте shortcut од иконата...иначе све е ок само незнам зашто неможам да ги сменам контролите за движење да ми се на стрелките

кај мене не работи

http://rghost.net/49335018

Јас ќе ти го средам conf фајлот со наместени стандард контроли на тастатура :)

Фала за информацијата за кракот.
Секој е**н проверував и не беше кракната. ЕДИНСТВЕНО денеска не проверив и ете ти крак :D
Да знаев порано некој немаше да проверам, белки побрзо ќе излезеше.

ископирај сите фалјови откако ќе направиш unrar..после пастијрај кај сто ти е инсталирана играта и од таму направи shortcut ...ако пробаш да пушташ од веќе постоечки шотркат што ти стои од кога си ја инсталирал играта нема да сака...затоа мора нов откако ќе ја кракуваш...
--- надополнето: 12 октомври 2013 во 20:41 ---
Јас ќе ти го средам conf фајлот со наместени стандард контроли на тастатура :)

Фала за информацијата за кракот.
Секој е**н проверував и не беше кракната. ЕДИНСТВЕНО денеска не проверив и ете ти крак :D
Да знаев порано некој немаше да проверам, белки побрзо ќе излезеше.
во ред е се снајдов за контролите... :) иначе редно време беше да искочи краков... :)

ОК.
За тие што не можат да се снајдат со контролите на тастатура еве среден фалј.
Само стајте го во Документс/фифа...

Се заебава ова некој?
Почнувам Player Career, во втората утакмица почнува камерата да се тресе. Се тресе и менито, цела игра се тресе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom