FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Прашање за менаџер модот. На крај од сезоната имам 20 милиони со КПР, а наредната сезона пак имам 12 милиони. Сеа ко шо читав по нет демек да се направи треба сите пари со ги имаш за трансфер да ги претвориш у плата на играчите и дека наредната сезона ке ти дале многу поголем буџет. Дали некој знае да помогне ?

Играм Seasons и стигнав до 4 дивизија и ме пукна една нервоза цело време, концентрација 0 и еве ме пак на 5 дивизија. Ненормално иритира играта

ај ако сака некој нека дај асолен торент, фала однапред :)

ај некој ако можи торент во пп да ми прати играм career mode ме отепаја од црвени матер ми ебаја

Ја играм играва со брат ми и иам неколку прашања.

Играва е багната или мене така ми се чини. Затоа што делува како да е багосана до пи*ке си матер.

Ми шутира од 30+ метри од страна, блиску аут линија и ~70% е гол. Јас често шутирам од средина на терен, далечина слична и доста често голови давам.
Кога се работи за корнери, 8 од 10 корнери се гол. Голманите нема теорија да ја фатат. Излегуваат малце понапред и топката иде до нив или над нив.
Не знам дали местел нешто, или голманиве се багнати, ама играва за овие две работи е катастрофа(доколку е местено нешто).
Доколку не е, причина за тоа е позиционирањето на голманите, кое како што споменав погоре е катастрофа. На ништо не личи.

Пред да почнете со напади, и оди играј ПЕС, прочитајте ВНИМАТЕЛНО! :)

Играва е багната или мене така ми се чини. Затоа што делува како да е багосана до пи*ке си матер.

Ми шутира од 30+ метри од страна, блиску аут линија и ~70% е гол. Јас често шутирам од средина на терен, далечина слична и доста често голови давам.
Кога се работи за корнери, 8 од 10 корнери се гол. Голманите нема теорија да ја фатат. Излегуваат малце понапред и топката иде до нив или над нив.
Не знам дали местел нешто, или голманиве се багнати, ама играва за овие две работи е катастрофа(доколку е местено нешто).
Доколку не е, причина за тоа е позиционирањето на голманите, кое како што споменав погоре е катастрофа. На ништо не личи.

На 13ката се местеше левел на голманите, на ова немам проверено. Види во сетинзите можи на Аматер ти се наместени голманите (ако има ова таква опција)

Можи брат ти да ти местел нешто. Иди во сетинзите и намести ги сите на 50 т.е. на средина. Значи се подесува играта исто како НБА колкав процент да погодуваат 3ки, во случајов колав процент голманите да бранат.
Стандар е 50 и така е најдобро. А доколку сите сетинзи ти се на 50, тогаш дефинитивно е баг. Баг зборувам зошто не е возможно да се даваат голови од средина и сл. Тоа со корнерите не е баг, ваљда добро не се позиционираш со обрамбените. И јас кога играм со некој што не знае да се позиционира, да, 8 од 10 се гол, а против мене 0 од 10 :)

ја симнав вчера играва да ја пробам ама десниот аналог не функционира.Гледав на јутуб дека се симнуваат некои фиксови за овој проблем ама претежно линковите не работат, па ако може некој да ми прати линк и накратко ми објасни.
Исто така симнав и некој линк од 28.02 со трансфери го ставив во фифа фолдерот ама неможам во самата игра да се снајдам кај да кликнам за да се повлечат трансферите.

Дечки дали на некој му се десило да го избркаат после 20 дена тренер, и тоа прв клуб ми е... :LOL:

Ми се јавува некоја порака:
CM_Email_Board_Check_Result_8

Очигледно дека е некој баг, како да го средам, знае некој?

Што да направам за да ги имам најновите трансфери. Најверојатно ќе треба абдејт па атоа ако може некој линк да ми прати ? :)

Последно уредено:
Што да направам за да ги имам најновите трансфери. Најверојатно ќе треба абдејт па атоа ако може некој линк да ми прати ? :)

http://www.moddingway.com/file/41216.html

На линкот имаш еден одличен мод кој меѓу другите промени ги има и сите трансфери, само како што ќе видиш прво ќе ги симнеш и инсталираш претходните неколку верзии, па на крај оваа новата 2.0.0

Додека не ја земете оригинал и не играте ultimate team ништо не сте виделе

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

Ја ставив пред 2-3 месеци, не ми се сфиѓаше, сега ја вратив.

На 13ката си играв world class без проблем, и титули освојував и се. Тука ептен е тешко бе мајкому :eek:
Ај стаив на professional да ја навикнам прво неколку сезони колку толку, тука па бетер, ќе умрам од досада, неможат до гол да ми се доближат. Некако како преголем да е јазот меѓу двете нивоа, незнам...:unsure:

Додека не ја земете оригинал и не играте ultimate team ништо не сте виделе

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Јас пак само season играм онлајн. Ултимејт тим некако не ми е интересно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom