FIFA 12

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
Има некаков трансфер апдејт (со досегашните летни трансфери) за ФИФА-ва?

Има некој да нарачаме преордер фифа 13 кеј?

Има некаков трансфер апдејт (со досегашните летни трансфери) за ФИФА-ва?
Нема :) Ќе излези за некој месец Фифа 13, така да нема ни потреба :)

Има некој да нарачаме преордер фифа 13 кеј?

Премногу е скап, околу 50 евра беше, што за преордер е прескапо :)
А и зошто да нарачуваме. Прво пиратски да ја пробаме, па ако ја бива може да се купе. Можда годинава песот ќе изненади.

Нема :) Ќе излези за некој месец Фифа 13, така да нема ни потреба :)

Премногу е скап, околу 50 евра беше, што за преордер е прескапо :)
А и зошто да нарачуваме. Прво пиратски да ја пробаме, па ако ја бива може да се купе. Можда годинава песот ќе изненади.
http://www.onlinekeystore.com/FIFA-13-CD-KEY-ORIGIN.html
30 евра е иначе не е 50 :)

2gtubn4.jpg

Јас ти кажувам колку ја имаше на Оригин :)
Иначе по вакви сајтови кога ќе излезе само кеј и за 20 евра се најдува (y)

Како се фрла на пенали на џојстик? На тастатура е на нумлок на 4 и 6.

Како се фрла на пенали на џојстик? На тастатура е на нумлок на 4 и 6.
controller_layout.png

Со АXIS RIGHT /R3... Врска немам како се вика на македонски (десно аналогно копче?!) па морав сликовито да ти објаснам.

:icon_lol:

Како да се тргне она "Checking Connection"?

controller_layout.png

Со АXIS RIGHT /R3... Врска немам како се вика на македонски (десно аналогно копче?!) па морав сликовито да ти објаснам.

:icon_lol:

Незнам, не ги умеам џојстиците, и знам дека се фрла така на ps3, ама на pc аналогот ги има контролите лево/десно/... и шут/пас/..

Абе да ве прашам, ги поминав скоро сите страни назад и не најдов ништо...ја симнав и инсталирав играта, нема гајле...е сега, на замунда кога ја барав, ми даде и пач дека има за фифа 12 - Fifa 12 Superpatch 2 се вика (има и без 2, ама на овој вика дека има многу повеќе промени, плус вклучени се од 1-от). Околу 2.5 гига е. Го има некој испробано, добро е, да го симнувам и тоа или да почнувам да си играм без тоа? :)

Абе да ве прашам, ги поминав скоро сите страни назад и не најдов ништо...ја симнав и инсталирав играта, нема гајле...е сега, на замунда кога ја барав, ми даде и пач дека има за фифа 12 - Fifa 12 Superpatch 2 се вика (има и без 2, ама на овој вика дека има многу повеќе промени, плус вклучени се од 1-от). Околу 2.5 гига е. Го има некој испробано, добро е, да го симнувам и тоа или да почнувам да си играм без тоа? :)
Не се мачи ќе излезе фифа13 за некој месец,тој суперпачот има многу фајлови за инсталирање многу заебанции и дупло повеќе багови

И тоа што викаш, фала! :) Ќе мора оваа да ја разиграм, дека одааамна не сум играл фифа, пошто не ми го биваше пц-то...дајте ус пат препорачајте некој џојстик (гејмпад) нешто? нит знам кој се добри, нит шо пари се, а вака на тастатура треба да се здрви човек :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom