FIFA 11

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
ако играј некој онлајн на gameranger нека ме аддне DoctorWho

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
:smir:Ако праќате торенти(асални без вирус)пратете ми и на мене.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
хмм интересна работа... играв против Сити и им дадов 4 гола од кои едниот беше статива гол (прво удри во стативата па влезе во голот). Интересното е тоа што цела утакмица имав само 4 удари на противнички гол од кои сите 4 беа голови, а во статистиката пишуваше дека имам 3 удари во рамки на гол. Зошто ударите во стативите или пречката не ги смета за удари во рамката на голот?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Не ве нервира тоа што скоро сите натпревари се Night и Rainy... :uvo:

fixXx

IoSonoInterista
Член од
26 август 2010
Мислења
157
Поени од реакции
15
ако може некој да ми го прати по пп 1.0.1 (или на која верзија играте) и крак

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Ja instalirav fifa 11 i staviv nekoj nov patch, samo mi najde, no nemozam da napravam konfiguracija na rezolucijata. Koga go starturav fifaconfig mi dava error i ja igram na nekoja bedna rezoulacija, sto pola ekran mi go nema :) Ke ve zamolam ako moze malku pomos?
Barav po interenet no ne najdov nisto slicno.
Fala odnapred.

F

FuckYouAll

Гостин
Знајт некој како се шутира вртена ?
Ама не она поземја шо е.
И то на тастатура, за со џојстик така р2 се држит.

Член од
21 јуни 2010
Мислења
192
Поени од реакции
13
Ja instalirav fifa 11 i staviv nekoj nov patch, samo mi najde, no nemozam da napravam konfiguracija na rezolucijata. Koga go starturav fifaconfig mi dava error i ja igram na nekoja bedna rezoulacija, sto pola ekran mi go nema :) Ke ve zamolam ako moze malku pomos?
Barav po interenet no ne najdov nisto slicno.
Fala odnapred.
Ако е порблемот до FifaConfig тогаш би можело ова да ти помогне : http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6

--- надополнето ---

Знајт некој како се шутира вртена ?
Ама не она поземја шо е.
И то на тастатура, за со џојстик така р2 се држит.
За на тастатура треба да држиш RB и да притисниш за шут ( B ) !!!

F

FuckYouAll

Гостин
За на тастатура треба да држиш RB и да притисниш за шут ( B ) !!!
Абе кај мене исти се контролите како на Фифа 10 само на А се шутира а на Д се крева.
Неможам никаде да видам како се другите наместени. :toe:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Абе кај мене исти се контролите како на Фифа 10 само на А се шутира а на Д се крева.
Неможам никаде да видам како се другите наместени. :toe:
Кога ќе кликниш два пати на икончето на фифата, ќе ти излези еден прозорец. Во не го има Play, Game Settings и Exit. Ќе одиш во Game Settings и In-Game Keyboard. Таму ти се контролите и ти барај RB контролата на која буква ти е и ќе си видиш на кое се пласира

F

FuckYouAll

Гостин
Кога ќе кликниш два пати на икончето на фифата, ќе ти излези еден прозорец. Во не го има Play, Game Settings и Exit. Ќе одиш во Game Settings и In-Game Keyboard. Таму ти се контролите и ти барај RB контролата на која буква ти е и ќе си видиш на кое се пласира
Знам за тоа, ги покажува A,B,RB,LB.......ама до нив не ги покажува контролите за тастатура и зато не знам кај се сите а и неможам да ги менам.
Ако знајт некој од прилика кај мојт да се нека пишит.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom