Фудбалско правило, од секогаш е така.Зошто ударите во стативите или пречката не ги смета за удари во рамката на голот?
Аха...ете видиш тоа не го знаев. ФалаФудбалско правило, од секогаш е така.
Можи да си наместиш во сетинзите ако сакаш нон стоп да ти биди sunnyНе ве нервира тоа што скоро сите натпревари се Night и Rainy... :uvo:
Можи ? Добро ќе видам...фалаМожи да си наместиш во сетинзите ако сакаш нон стоп да ти биди sunny
Ако е порблемот до FifaConfig тогаш би можело ова да ти помогне : http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6Ja instalirav fifa 11 i staviv nekoj nov patch, samo mi najde, no nemozam da napravam konfiguracija na rezolucijata. Koga go starturav fifaconfig mi dava error i ja igram na nekoja bedna rezoulacija, sto pola ekran mi go nema Ke ve zamolam ako moze malku pomos?
Barav po interenet no ne najdov nisto slicno.
Fala odnapred.
За на тастатура треба да држиш RB и да притисниш за шут ( B ) !!!Знајт некој како се шутира вртена ?
Ама не она поземја шо е.
И то на тастатура, за со џојстик така р2 се држит.
Абе кај мене исти се контролите како на Фифа 10 само на А се шутира а на Д се крева.За на тастатура треба да држиш RB и да притисниш за шут ( B ) !!!
Кога ќе кликниш два пати на икончето на фифата, ќе ти излези еден прозорец. Во не го има Play, Game Settings и Exit. Ќе одиш во Game Settings и In-Game Keyboard. Таму ти се контролите и ти барај RB контролата на која буква ти е и ќе си видиш на кое се пласираАбе кај мене исти се контролите како на Фифа 10 само на А се шутира а на Д се крева.
Неможам никаде да видам како се другите наместени.
Знам за тоа, ги покажува A,B,RB,LB.......ама до нив не ги покажува контролите за тастатура и зато не знам кај се сите а и неможам да ги менам.Кога ќе кликниш два пати на икончето на фифата, ќе ти излези еден прозорец. Во не го има Play, Game Settings и Exit. Ќе одиш во Game Settings и In-Game Keyboard. Таму ти се контролите и ти барај RB контролата на која буква ти е и ќе си видиш на кое се пласира