Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве нови слики се гледа дека играта ќе биде одлична !
Абе луѓе видеово е од FIFA World Cup 2010. Каква врска има тоа со FIFA 11?

Fifa 11 за компјутер ќе биде некој микс од светското и Fifa 10(за конзоли) Намерно потенцирам пошо многу неинформирани има.
По кузнае кој пат.
Fifa од 2007 за конзоли е различна игра од таа на компјутер и е многу подобра од таа на компјутер. Е оваа година конечно ќе даат Next-gen игра, али пак на конзоли ќе биде подобра. Значи PC ја добива ланската игра а Fifa 11 ќе си биде подруга.
ама збориме за пес 2011 и фифа 11Фифа 11 ќе биде подобраќе има конкуренција Пес,поради тоа што Пес 2010 е тиња
![]()

Тоа знам, и мене ме нервира. Али да судиш игра поради тоа е апсурдно. Фифа 10 е една од подобрите игри за фудбал што се искочени, и најдобра од некст ген фудбалите. Има некои ептен лоши грешки у гејмплеј, али анимаците се врв. Од Пес 10 е многу подобра, иако не во сите работи ќе видиме со 11ката како ќе стојат.Епа еве и ја да кажам нешто. Имав можност да ја гледам FIFA 10 на PS3 (имаше поставено во One кампот на Аларм PS3 со баш оваа игра), и иако не пробав да ја играм, од тоа што го видов воопшто не сум задоволен од неа. Bad Old FIFA. А па анимациите ко ќе дадат гол се ДНО. Трчаат ко ретардирани у една насока, за после да пребацат на close up анимација во која што ликот воопшто нема исто движење како од горната камера.
Се на се - ТИЊА.