Од слики до видео има ОГРОМНА разлика. Овдека само можеш да видиш колку е убава графиката (убава е, не викам не). Ама да видиш нов енџин - impossible. Треба сами да ја изиграме (или барем да гледаме видео) и да видиме колку е добра. Пошто за вакви спортски игри енџинот има далеку поголема улога од графиката. Џабе вакви детали ако движењата им се срање ко и на претходните изданија. И NBA 06 изгледаше супер на слики, ама џабе кога играта беше најголема гомнарија што сум ја видел во живот. После неа се откажав од NBA....Еве нови слики се гледа дека играта ќе биде одлична !
Fifa 11 за компјутер ќе биде некој микс од светското и Fifa 10(за конзоли) Намерно потенцирам пошо многу неинформирани има.Абе луѓе видеово е од FIFA World Cup 2010. Каква врска има тоа со FIFA 11?
Епа еве и ја да кажам нешто. Имав можност да ја гледам FIFA 10 на PS3 (имаше поставено во One кампот на Аларм PS3 со баш оваа игра), и иако не пробав да ја играм, од тоа што го видов воопшто не сум задоволен од неа. Bad Old FIFA. А па анимациите ко ќе дадат гол се ДНО. Трчаат ко ретардирани у една насока, за после да пребацат на close up анимација во која што ликот воопшто нема исто движење како од горната камера.Fifa 11 за компјутер ќе биде некој микс од светското и Fifa 10(за конзоли) Намерно потенцирам пошо многу неинформирани има.
По кузнае кој пат.
Fifa од 2007 за конзоли е различна игра од таа на компјутер и е многу подобра од таа на компјутер. Е оваа година конечно ќе даат Next-gen игра, али пак на конзоли ќе биде подобра. Значи PC ја добива ланската игра а Fifa 11 ќе си биде подруга.
ама збориме за пес 2011 и фифа 11Фифа 11 ќе биде подобра ќе има конкуренција Пес,поради тоа што Пес 2010 е тиња
Тоа знам, и мене ме нервира. Али да судиш игра поради тоа е апсурдно. Фифа 10 е една од подобрите игри за фудбал што се искочени, и најдобра од некст ген фудбалите. Има некои ептен лоши грешки у гејмплеј, али анимаците се врв. Од Пес 10 е многу подобра, иако не во сите работи ќе видиме со 11ката како ќе стојат.Епа еве и ја да кажам нешто. Имав можност да ја гледам FIFA 10 на PS3 (имаше поставено во One кампот на Аларм PS3 со баш оваа игра), и иако не пробав да ја играм, од тоа што го видов воопшто не сум задоволен од неа. Bad Old FIFA. А па анимациите ко ќе дадат гол се ДНО. Трчаат ко ретардирани у една насока, за после да пребацат на close up анимација во која што ликот воопшто нема исто движење како од горната камера.
Се на се - ТИЊА.