Ferrari FF

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали FF е кола на соништата или целосна утка?

• Фантазија! Не знам зошто воопшто некој има поставено анкета...

Гласови: 10 41,7%
  • Чудно за Ferrari, aмa ретко вака да утнат!

Гласови: 14 58,3%

• Вкупно гласачи
    24
што направиле со колава бе... изгледа неуспешен обид да се направи ужасно спортско возило во спој со потребите за домашно пазарење... гепекон е голем како за да идеш на пазар и да купуваш намирници за по дома... патика? да дефинитивно... или уште посмешно, ова ке да е првиот спортски ферари караван хахаха

FF = Ferrari FAIL !! , требало да биде FEF( Ferrari EPIC FAIL ) xD

супер е колата со оглед дека е замена на 612 скалиети и 456ката , и со дизајнот е експериментирано па затоа и добро изгледа ( ако ви текнува додека не излезе 458 Italia со остар дизајн на ламборџини немаше да им текне да сменат нешто така да ламборџини резултира со Aventador ) :D . и 458цата никој не ја сакаше на почетокот , а сега ретко кој не ја сака :)..
ај доста филозофија :pos2:

супер е колата со оглед дека е замена на 612 скалиети и 456ката , и со дизајнот е експериментирано па затоа и добро изгледа ( ако ви текнува додека не излезе 458 Italia со остар дизајн на ламборџини немаше да им текне да сменат нешто така да ламборџини резултира со Aventador ) :D . и 458цата никој не ја сакаше на почетокот , а сега ретко кој не ја сака :)..
ај доста филозофија :pos2:

Слична судбина како Enzo. Сите го мразеа како концепт или на промоција, ама перформансите си го направија своето.

Кога сме веќе кај Enzo/F458 ...F458 Italia е подобра од секоја гледна точка (перформанси/цена).

Само 0.2 секунди :vozbud: послабо време во споредба со едно од ремек делата на Ферари.(на Фиорано тест патеката). Чудовиштето FXX
Ferrari_FXX.jpg

Слична судбина како Enzo. Сите го мразеа како концепт или на промоција, ама перформансите си го направија своето.

Кога сме веќе кај Enzo/F458 ...F458 Italia е подобра од секоја гледна точка (перформанси/цена).

Само 0.2 секунди :vozbud: послабо време во споредба со едно од ремек делата на Ферари.(на Фиорано тест патеката). Чудовиштето FXX
Ferrari_FXX.jpg

Можеби затоа е ферари меѓу првите, едноставно прави да го засакаш такво какво што е , дали преку дизајн , звук или перформанси :)

Добро почнале ама го утнале задниот дел, требало Ц столбот да паѓа порано. Вака делува како некое спортско возило од ранг на голф / bmw 1

Истото и ја би го рекла, I would take it ^_^ Ферари е сепак, ако сака нека личи и на троножец :)))

Не знам каква поента сакате да направите со вакви муабети?

Нормално дека безпари се би земал, да е Пеглица, пак ќе ја земеш...хеј, беспари е!
Поентата е дали би платиле 150.000+ евра за ова чудо или тие пари ќе ги бапнете на некој постар модел...

Не знам каква поента сакате да направите со вакви муабети?

Нормално дека безпари се би земал, да е Пеглица, пак ќе ја земеш...хеј, беспари е!
Поентата е дали би платиле 150.000+ евра за ова чудо или тие пари ќе ги бапнете на некој постар модел...
Јас би платил. Супер е колата.

Што знам,реално на прва и не ми фаќа око.Баш ќе листнам на нет да видам кој е дизајнер на колава.

BMW-Z3-91168.jpg

На ова личи. Иначе тоа е тоа, дизајнот е таков, ама перформансите е тоа што ја обележува колата. |Volkswagen| спомна дека california-та е грда, искрено не е нешто убава глетка ама затоа какво е чувството кога се возиш во нејзе...

На ова личи. Иначе тоа е тоа, дизајнот е таков, ама перформансите е тоа што ја обележува колата. |Volkswagen| спомна дека california-та е грда, искрено не е нешто убава глетка ама затоа какво е чувството кога се возиш во нејзе...

А ја имаш возено? :Р хехехе

Убаво кажа некој погоре, дека Ферари или те плени со убавина или перформанси. Мада, јас на Ферари гледам како производител на брзи И убави коли. А овие модели ми го кршат филмот.

Ако сакам брза грда кола ќе си купам Гамперт. Личи како да е дизајнирано од дете во второ одделение...

2007-gumpert-apollo-sport_460x0w.jpg

Не јас, брат ми возеше, ја се возев со него, кога бев во Италија летово :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom