Феминизам!

• Креатор на темата Креатор на темата Птичји Грип
  • Време на започнување Време на започнување
Ги има сите отровано со зелник, да им го земе имотот...
Нели имаше скоро ваков случај во Скопје? Снаа, свекрва и син се отруја од ручекот. Ама нешто дементна беше бабата изгледа.

Нели имаше скоро ваков случај во Скопје? Снаа, свекрва и син се отруја од ручекот. Ама нешто дементна беше бабата изгледа.
Така ќе се вади и невестата на Рон :D Ќе каже место шеќер у кафето сум му стаила отров за глувци, јбг

Последно уредено:
Сличен случај се случил и пред 70 години. Да се надеваме дека Линзи никогаш повеќе нема да биде во ситуација да му одземе живот на друго дете.

Сличен случај се случил и пред 70 години. Да се надеваме дека Линзи никогаш повеќе нема да биде во ситуација да му одземе живот на друго дете.

Мислам дека ја ослободија од обвинение, освен ако не беше фејк веста.

Како што реков - или ќе добие доживотен затвор, или ќе оди во лудница. Во никој случај нема да биде ослободена.
Автоматски споено мислење:

Само не ми е јасно зошто овој случај се користи за повикување на одземање на женските права? Според сите статистики, огромен процент од сторителите на убиства и други насилни кривични дела се мажи, па не гледам некој да повикува да им се одземат правата на мажите. А дека треба да изгние во затвор оваа, треба. Колку што го следам судскиот процес, мислам дека убиствата ги извршила со умисла, односно била пресметлива.

Последно уредено:
Како што реков - или ќе добие доживотен затвор, или ќе оди во лудница. Во никој случај нема да биде ослободена.
Автоматски споено мислење:

Само не ми е јасно зошто овој случај се користи за повикување на одземање на женските права? Според сите статистики, огромен процент од сторителите на убиства и други насилни кривични дела се мажи, па не гледам некој да повикува да им се одземат правата на мажите. А дека треба да изгние во затвор оваа, треба. Колку што го следам судскиот процес, мислам дека убиствата ги извршила со умисла, односно била пресметлива.
А кој бара одземање на женските права? Гневот е насочен спрема тие разлигаените феминистки кои ја подржуваат лудачава.

Но кога би бил татко, најверојатно би се откажал од некои пороци за доброто на семејството, особено на детето.
Јас кога оставав цигарите, една од причините ми беше дека за тие пари можам на децата секојдневно да им купувам по едно чоколадо.

Back
На врв Bottom