Феминизам!

• Креатор на темата Креатор на темата Птичји Грип
  • Време на започнување Време на започнување
Со мене е 50-50, без зезанција. Зависи дали вотката сум ја почнал порано или покасно :D Затоа не сум ја за деца. Но кога би бил татко, најверојатно би се откажал од некои пороци за доброто на семејството, особено на детето.
Само ако детето пие со мене ќе го земам да пиеме заедно. Ако не пие што ќе ми е, сам не ми се пие.

Ех, ова се пациенти, што се нафаќате со вакви најлоши примери да ви служат за генерализација кога има прекрасни татковци.
Јас имам прекрасен ТАТКО.

Шарко, само ќе ти дадам совет, па ти како сакаш. Ако ти не си го исполнуваш брачниот долг, некој друг ќе го исполни место тебе. Па ти кажувај и дека имаш добиено и дека те боли глава.
Разбрав дека се оженил, па со Зоки удривме кафана, јадење и пиење, па здравици, па пари на музика, на певаљки. Влатко, од парите, доградба на куќата си направи. Овој да ти останал кралот на деЦката, со пивото и печеницата во рака, ај, барем почна да си ги вежба цицињата и стомачето, прави по 3, а некад и по 4, склека секој ден. :)

#Прауд
Госпо да ја поживее мајка ти ронче, друга тешко да ти готви.
Ајде, уште само 3, нешто. :D

АИ се крсти кога му сугерираме како да го илустрира :LOL:
Normalno deka se krsti ko ke mu tekni koj kreira nalog i za so. I jas bi se krstel, ne pak Ai to :facepalm:
Ili slikovito da ti objasnam posto ne zracis so kojznae kakva bistrina. Imas vrven It tehnicar pred tebe so mozi da ti napravi cuda, a nekoja ko tebe go zamara da mu otvori meil.

Normalno deka se krsti ko ke mu tekni koj kreira nalog i za so. I jas bi se krstel, ne pak Ai to :facepalm:
Ili slikovito da ti objasnam posto ne zracis so kojznae kakva bistrina. Imas vrven It tehnicar pred tebe so mozi da ti napravi cuda, a nekoja ko tebe go zamara da mu otvori meil.
А ти пошто многу бистар Владе, не знајш интерпукциски знаци да распоредиш.
Уствари шо знаци, голема и мала буква не знајш да искористиш.
Од бистар едино можи од Бистрица да си :ROFLMAO:
go away GIF

А ти пошто многу бистар Владе, не знајш интерпукциски знаци да распоредиш.
Уствари шо знаци, голема и мала буква не знајш да искористиш.
Од бистар едино можи од Бистрица да си :ROFLMAO:
go away GIF
Mozis da mi posocis vo postot kade napraviv gramaticki greski. Te molam , moram da znam.

Back
На врв Bottom