Феминизам!

• Креатор на темата Креатор на темата Птичји Грип
  • Време на започнување Време на започнување
Аууу брате, мислев се зезаш...Немам зборови, само вау.

ќе готви ами како, ќе ми прави манџа, мусака, зелник, сарма. Шарко не лае ако не е добро најаден.

ќе готви ами како, ќе ми прави манџа, мусака, зелник, сарма. Шарко не лае ако не е добро најаден.
Шарко, само ќе ти дадам совет, па ти како сакаш. Ако ти не си го исполнуваш брачниот долг, некој друг ќе го исполни место тебе. Па ти кажувај и дека имаш добиено и дека те боли глава.

Џабе ти е теоријата, во срцето на детето и мајката е една, и таткото е еден.

Знам дека има секакви родители, ама конкретно муабетов е за родители кои вистински се трудат за своите деца.
Не е темата за срцето на детето, туку за тоа кој има поголема одговорност во домот да го чува и да го воспитува детето.

е темата за срцето на детето, туку за тоа кој има поголема одговорност во домот да го чува и да го воспитува детето.
Двајцата имаат еднаква одговорност во воспитувањето и одгледувањето на детето.

Секако доколку се дома и имаат време а тоа во модерново време со еманципацијата на жената гледаме дека е скоро невозможно па затоа у градинки и школи и улицата ги индоктринираат децата у дебилчиња и ботови за гласање.

На теорија е така, но на практика е старата со сила убавина не бива. На еден мој познат, доста шупелка, жена му му го тупнала детето, тој у кафана го однел и се одвалил, и пак влегол у кола со детето и се прибрал мортус.

Госпо да ја поживее мајка ти ронче, друга тешко да ти готви.

На теорија е така, но на практика е старата со сила убавина не бива. На еден мој познат, доста шупелка, жена му му го тупнала детето, тој у кафана го однел и се одвалил, и пак влегол у кола со детето и се прибрал мортус.
Ех, ова се пациенти, што се нафаќате со вакви најлоши примери да ви служат за генерализација кога има прекрасни татковци.

Ок, ама на се сите такви. Тебе жена ти да ти го тупне детето, ќе го носиш во кафана? :)

Ок, ама на се сите такви. Тебе жена ти да ти го тупне детето, ќе го носиш во кафана? :)
Со мене е 50-50, без зезанција. Зависи дали вотката сум ја почнал порано или покасно :D Затоа не сум ја за деца. Но кога би бил татко, најверојатно би се откажал од некои пороци за доброто на семејството, особено на детето.

Со мене е 50-50, без зезанција. Зависи дали вотката сум ја почнал порано или покасно :D Затоа не сум ја за деца.
Ај не заебавај сега, ќе те прашам за некоја година. Не оддаваш впечаток на алкохоличар и неодговорен човек.

Ех, ова се пациенти, што се нафаќате со вакви најлоши примери да ви служат за генерализација кога има прекрасни татковци.

земи спремај зелникот, не туку бистри.

Back
На врв Bottom